Lasting innhold ...

Bård Brænde

Bård Brænde

Konseptutvikler og formidler

Bård Brænde er glødende opptatt av måten vi samhandler og er et fyrverkeri på scenen! «Slik gjør vi det hos oss!» er hans favorittfrase når han holder foredrag om arbeidsglede, samhandling og strategi.

Bård Brænde har bakgrunn fra to svært forskjellige miljøer. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fokus på strategi, organisasjon og markedsføring. I tillegg er han en av landets fremste eksperter på improvisasjon og teatersport.

Improvisasjon handler om å gjøre hverandre gode. Strategi handler om å nå spennende mål. Et foredrag med Bård setter begge disse aspektene sammen på en skreddersydd og engasjerende måte!

Bårds foredrag kommer også med markedets beste latter- og læringsgaranti!

  Verdens beste arbeidsplass

  • Hva skal til for å kunne hevde at dere har verdens beste arbeidsplass?
  • I dette foredraget belyser Bård relasjonene og trivselen på jobb, hvor viktige valgene vi foretar oss i det daglige er for arbeidsgleden og evnen til å nå mål.
  • Foredraget handler også om hvorfor vi gjør det vi gjør – og hvordan litt konseptutvikling og fokus på samhandling kan flytte fjell – både for motivasjonen i det daglige – OG for resultatene dere oppnår i fellesskap.

   

  Verdens beste arbeidsplass – pakkeløsning

  Pakkeløsningen inneholder foredraget som beskrevet over – men også:

  • Bård besøker virksomheten og intervjuer uformelt et utvalg ansatte der de jobber til daglig. Hensikten er å danne seg et godt bilde av virksomhetens miljø og muligheter – slik at foredraget treffer best mulig. Etter samtalene lager Bård en kort, anonymisert oppstilling til oppdragsgiver.
  • Bård kommer tilbake på et allmøte og bidrar til å “holde flammen levende” og feire de suksessene dere har hatt siden foredraget.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Bård Brænde

Les mer...

Foredragsholdere relatert til