FORESPØRSEL OM FOREDRAG

Fyll ut feltene under. Det er helt uforpliktende og du får raskt svar.

Foredragsholder:
Navn:

E-mail:

Telefon:

Bedrift/organisasjon:

Evt. dato/periode:

Evt. kommenter:

Ja takk – jeg vil gjerne motta nyhetsbrev om nye foredragsholdere m.m
Foredragsholder Bjarne Håkon Hanssen

Bjarne Håkon Hanssen

Tidligere statsråd og seniorrådgiver i First House

Bjarne Håkon Hanssen har en imponerende merittliste og er en av Norges mest medievante politikere. Han har 12 års erfaring fra toppolitikken, mange av dem som statsråd, først som landbruksminister, så Arbeids- og inkluderingsminister og til slutt som Helse- og omsorgsminister. Som politiker var han kjent for å være jovial og tilitvekkende, samtidig som han hadde stor gjennomslagskraft.

Høsten 2009 sluttet Bjarne Håkon Hanssen i politikken og begynte som seniorrådgiver i First House. Noe som ikke gikk ubemerket hen. Bjarne Håkon Hanssen deler nå av sine erfaringer når det gjelder å lede de største virksomhetene i Norge, hvordan man jobber strategisk med kommunikasjon og hvordan det er å ha offentlighetens søkelys på seg - når det stormer som verst.

Book en foredragsholder med en unik innsikt i hvordan det er å stå på toppen når det blåser som verst!

Foredrag av Bjarne Håkon Hanssen

Om å stå i stormen

Bjarne Håkon Hansen vet hvordan det er å stå i midt i en mediestorm. Ikke minst i forbindelse med sin overgang fra politikken til rådgiver i First House.

Gjennom dette foredraget får vi ta del i Bjarne Håkon Hansens refleksjoner etter 12 år i toppolitikken, mange av dem som statsråd. Først som landbruksminister, så arbeids og inkluderingsminister og til slutt som helse- og omsorgsminister. Hanssen gir deg en unik innsikt i hvordan det er å lede de største virksomhetene i Norge, hvordan det er å ha offentlighetens søkelys på seg - hvordan det er å stå på toppen når det blåser som verst.

Hanssen tar også med publikum inn i den nære politiske fortid og gir deg en unik innsikt i en statsråds strategier og dilemmaer. Foredraget er spekket med konkrete eksempler fra det virkelige liv på hvordan overordnede strategier settes ut i livet gjennom konkret handling og direkte kommunikasjon.

Foredraget kan vare i alt fra 1-3 timer, avhengig av ønsker og behov.

Kommunikasjonstrening for ledergruppen

Sammen med Jan-Erik Larsen, tidligere statssekretær på Statsministerens kontor, kjører Bjarne Håkon Hanssen trening for ledergrupper. Begge to har betydelig erfaring fra både privat næringsliv og og offentlig sektor, og seminaret er spekket av konkrete eksempler fra store og små bedrifter de har ledet eller arbeidet med, som for eksempel: Landbruksdepartementet, Arbeids- og inkluderingsdepartementet/NAV, Helse- og omsorgsdepartementet/sykehusene, A-pressen og Statsministerens kontor.

Bjarne Håkon Hanssen og Jan-Erik Larsen tar for seg problemstillinger som: Hvordan kan virksomheten bli bedre til å kommunisere? Omdømmebygging, hva, hvorfor, hvordan? Intern og ekstern kommunikasjon - hvordan få det til å henge sammen? Hvordan få strategiske mål gjennom kommunikasjon, internt og eksternt? Hvordan bruke ledergruppen mest mulig effektivt når man skal lede store organisasjoner?

Leveres som en dags workshop

Den store samtalen

Med sin unike statsrådserfaring og nå også som rådgiver for selskaper i privat sektor, deler den tidligere så sentrale AP-statsråden sine vurderinger om hva som vil prege den offentlige debatten det neste 10-året.
Med dyp innsikt belyser Bjarne Håkon Hanssen viktigheten av et godt samspill mellom privat og offentlig sektor.

Workshop i medietrening

Foredragsholder Bjarne Håkon Hanssen
Bjarne Håkon Hanssen og Jan-Erik Larsen tilbyr også workshop i medietrening, hvor kunden får mulighet til å prøve seg i et fullverdig tv-studio. Øvrige foredragsholdere som kan trekkes inn, er blant andre Tor-Mikkel Wara og Geir Helliesen med flere. Opplegg blir skreddersydd tilpasset behov og kompetanse.

Målet er å øke tryggheten i møte med media. Du lærer viktigheten av å ha fokus på budskapet. Du lærer også hvordan du skal forberede deg, slik at du både føler deg trygg i møtet med media, og viser media den respekt at du er godt forberedt. Mediekontakt innebærer begrensninger og risiko. Du skal kjenne utfordringene!

Treningen omfatter: budskapstrening, intervjuteknikk, debatteknikk, presentasjonsteknikk, kommunikasjon i krisesaker, forberedelse til presentasjon av delårsresultater og forberedelser og lansering og presentasjon av delårsresultater og M&A cases.

Opplegget skreddersys til den enkelte kunde, og det gjennomføres møter og samtaler med kunden i forkant for å kartlegge behov og utvikle relevante treningscases.

Workshopen har også en teoretisk del som setter fokus på:

- Virksomhetens kommunikasjonsstrategi og mediepolicy
- Virksomhetens sentrale budskap
- Journalisters arbeidsmåter
- 10 gylne regler for håndtering av mediehenvendelser
- Forberedelse til intervju
- Hvordan du utvikler gode budskap
- Intervjusituasjon – brobygging
- Stemmebruk, kroppsspråk og annen non-verbal kommunikasjon
- Rettigheter og spilleregler i møtet med media
- Forarbeid.Relaterte foredragsholdere:

Foredragsholder Jan-Erik Larsen

Jan-Erik Larsen

Erfaren kommunikasjonsrådgiver forteller hvordan virksomheten blir bedre til å kommunisere.
Foredragsholder Øystein Bonvik

Øystein Bonvik

Kunsten å skrive godt når man lager tekst på vegne av en virksomhet.
Foredragsholder Annette Sjursen

Annette Sjursen

Book et spennende foredrag om inspirasjon, motivasjon og kommunikasjon.
Foredragsholder Aina Lemoen Lunde

Aina Lemoen Lunde

Aina har lang erfaring innen kommunikasjon, PR og merkevarebygging.

Nyheter

Mangler du inspirasjon?
Ivar «Ravi» Johansen gir deg en solid inspirasjonsinnsprøyting om nytenking og avliver kreativitets-myter.
Hvordan selge noe ingen vil ha?
Jo Røislien viser deg hvordan kunnskap om kulhet øker sjansene for suksess. Han gir deg også en tre-punkts oppskrift for kulhet som kulturelt fenomen.
Yahya Hassan
...lever med politibeskyttelse døgnet rundt etter å ha publisert dikt som går til angrep på islamdominerte innvandrergettoer i det danske samfunnet.

Fremhevet foredragsholder

Jan Fredrik jobber målrettet med det han brenner for, og mener at det er deg selv det kommer an på.
Erfaren, underholdende og inspirerende foredragsholder avslører hvordan du får bedre dager på jobben.
Engasjerende foredragsholder som brenner for å få deg til å prestere bedre.
Jo er en av Norges mest profilerte forsknings- og vitenskapsformidlere. Han elsker tall, har hår som et norsk skogstroll, drikker pulverkaffe med melk og synes gårsdagen er sterkt overvurdert.
Book spennende foredrag om verdier forbruk og fremtid av engasjert foredragsholder!

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Athenas?

Email*
 
Athenas · Storgaten 24 · 3126 Tønsberg
Dudal Webdesign