Lasting innhold ...

_DSC3417Cecilie business

Cecilie Ystenes

Mental trener, VG-spaltist og foredragsholder

Forfatter og Mental trener Cecilie Ystenes jobber med toppidrettsutøvere og er personlig rådgiver for ledere og medarbeidere i Norsk næringsliv. Hun holder foredrag om mental trening, samarbeid, motivasjon og mål.

Send oss en uforpliktende forespørsel

Fyll ut feltene under for å få vite mer om denne foredragsholderen.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

Cecilie Ystenes er mental trener for toppidrettsutøvere, i tillegg til en rekke ledere og medarbeidere i norsk næringsliv.

Hun har skrevet boka Mental Styrketrening og er gründer av selskapet RAW performance AS. Cecilie er gjesteforeleser på John Moores University i Liverpool, har fast spalte i VG helg, og har jobbet tett med utallige selskaper og lag som Vålerenga fotball, Landslaget I Golf og Norges Fotballforbund.

Hun deltar også som paneldeltaker på flere internasjonale konferanser innen prestasjonsutvikling og mental trening. Med tung faglig bakgrunn er hun kjent for sin faglige integritet. Blant annet har hun en Msc i Organisasjon og Ledelse og en Bachelor i psykologi.

Hun har også 10 års erfaring som treningsveileder og instruktør fra Sportsbransjen, og omtales gjerne som en av Norges fremste på fagområdet mental trening og prestasjonsutvikling.

   Mental Styrketrening

  • Foredraget tar for seg teknikker og verktøy som leder til optimale prestasjoner! I tillegg deler Cecilie sine erfaringer og dialoger med noen av verdens beste prestasjonskulturer og deres best practice.
  • Målet med foredraget er at du skal sitte igjen med konkret kunnskap og verktøy som du kan benytte deg av i hverdagen for å oppleve større mestring og prestere bedre.
  • Temaer Cecilie tar opp i dette tankevekkende foredraget er: Filosofi – Kommunikasjon – Fokus – Motivasjon – Selvtillit.

   

  Ingen Vinner alene

  • “I min verden er alle sine egne ledere og beslutningstakere. Du må eie dine valg uansett hva du jobber med eller hva din rolle er, men det er viktig å vite at ingen vinner alene”. Cecilie Ystenes
   I dette foredraget beskriver Cecilie hva som skaper godt samspill og samstemthet i team og bedrifter. Et team er med andre ord kun et team dersom det oppfører seg slik.
  • Målet med foredraget er at du som lytter skal sitte igjen med kunnskap og inspirasjon til å bygge videre på den gode lagfølelsen i det selskapet eller laget du er en del av.
  • Foredraget skreddersys til oppdragsgiver!
  • Temaer inkludert er følgende:
   – “Kultur kommer før prestasjon”
   – Betydningen av Lojalitet
   – Tillit og empati
   – Konflikter – positivt eller negativt?
   – Fokus – endrer seg under press, lær hvordan å holde hodet kaldt!

   

  Mestre stress!

  • En av de viktigste årsakene til at vi opplever negativt stress er at vi gjør oppgaver og hendelser viktigere enn de er.
  • Cecilie mener at det blir viktigere og viktigere i dagens samfunn å fylle på ”energitanken” oftere, ettersom vi er mer pålogget nå enn vi har vært tidligere.
  • I dette foredraget snakker Cecilie om hvorfor det er essensielt å ta hvile på alvor, samt trene på teknikker som har til hensikt å øke energi!
  • Vi vet at spenningsnivået påvirker prestasjonene våre. Er du flink til å hvile? Og hva er god hvile egentlig?
  • Sitt igjen med en større forståelse av hvordan negativt stress påvirker oss, og lær metoder for hvordan du og din bedrift kan være i forkant for å sørge for god helse og ivareta ledere og medarbeidere som presterer over tid!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Cecilie Ystenes

Les mer...

Foredragsholdere relatert til