FORESPØRSEL OM FOREDRAG

Fyll ut feltene under. Det er helt uforpliktende og du får raskt svar.

Foredragsholder:
Navn:

E-mail:

Telefon:

Bedrift/organisasjon:

Evt. dato/periode:

Evt. kommenter:

Ja takk – jeg vil gjerne motta nyhetsbrev om nye foredragsholdere m.m
Foredragsholder Ivar Vehler

Ivar Vehler

Sosiolog med spesialisering i ledelse og personalpsykologi, instruktør i Mindfulness/oppmerksomhetstrening og forfatter.

Book inspirerende foredrag om mindfullness og prestasjonsutvikling.

Ivar liker å utfordre mennesker til å realisere sitt fulle potensial, enten de er i lederposisjoner eller har rollen som medarbeidere. Sagt på en annen måte: Ivar utfordrer deg til å realisere ditt potensial som menneske.

Foredragene til Ivar er fulle av utfordringer og fulle av muligheter – for deg som deltager. Du tas med på en reise hvor du får muligheten til å reflektere over viktige forutsetninger for utviklende lederskap, gode relasjoner, skapende team - og organisasjoner, og du vil få noen enkle og konkrete metoder som du kan ta med deg videre.

Ivar har tidligere forsket på hvordan de utviklet kunnskap i Rosenborg Ballkubb og Siemens Norge, han har bakgrunn som trener i idretten og trives best i praktiske situasjoner hvor det ikke finnes noen fasit. Da får Ivar benyttet sine ferdigheter til å gjøre det komplekse enkelt og håndterlig. Disse ferdighetene har Ivar benyttet i sitt arbeid med å utvikle ledere og organisasjoner i det offentlige, i næringslivet og i forsvaret.

I oktober 2010 ble ”Orkanens Øye” utgitt på forlaget Co-Create Publishing. I ”Orkanens Øye” gir Ivar en levende beskrivelse av kunsten å lede seg selv og sitt eget potensial i en verden som er i stadig endring.

Som foredragsholder beveger Ivar  seg bak det åpenbare og peker på den kilden som beveger din – og andres verden.

Foredrag av Ivar Vehler

Mindfulness, stress og prestasjonsutvikling

I dette foredraget viser Ivar sammenhengen mellom individets tilstand og organisasjonens evne til å prestere som et effektivt lag. Kan en organisasjon være stresset? Kan stressede individer prestere optimalt? Hvordan regulere spenning og skape optimale betingelser for å utvikle gode prestasjoner individuelt og sammen?

Og det store spørsmålet er: Hvordan kommer vi oss fra A til ...Å?

Å lede fra ”Orkanens Øye”

Temaet i dette foredraget er hvordan du kan frigjøre kraft om du leder deg selv og andre fra orkanens øye. Å lede fra orkanens øye er en ferdighet som kan trenes – og denne ferdigheten er like frigjørende for medarbeidere og ledere, som det er for hele organisasjonen. Bakgrunnen i denne reisen vil handle om hvordan vi kan håndtere endringer.

Oppmerksomhet, takk!

Et sprudlende foredrag om den bevisste oppmerksomhetens betydning for inspirerte og inspirerende ledere og medarbeidere. Her setter Ivar begreper som tilstedeværelse, oppmerksomt nærvær og mindfulness inn i en praktisk jobbkontekst og viser hvor avgjørende oppmerksomheten er for trivsel og effektivitet.

Takk for oppmerksomheten!

Dans som om ingen ser deg!

Foredragsholder Ivar Vehler
Ivar er innpust. Bård er utpust. Ivar er ned. Bård er opp. Ivar er øyeblikkets muligheter. Bård er samspillets bevegende kraft.

Sammen har de laget dynamitt. Et foredrag som kommer med både latter- og læringsgaranti om hvordan å klinke til - både som menneske og organisasjon.

"Dans som om ingen ser deg" handler om å danse uten brems og fri fra hemmende krefter som påvirker deg i de avgjørende øyeblikkene hvor du presterer - sammen med andre.

Ivar hjelper deg med å ta kontakt med nuet, han viser deg hvilke skjulte krefter som påvirker din prestasjonsevne og gjør synlig hvordan et personlig fundament frigjør en indre motivert kraft du vil drives av.

Bård tar deg videre inn i pardansen som preges av kommunikasjon. Han viser hvordan laget er avhengig av den enkeltes stemme, og hvordan lagets stemme er avgjørende for den enkelte. Bård viser rett og slett hvordan energien frigjøres når temaet i musikken passer, når rytmen stemmer, når stegene sitter og når flyten mellom dansepartnerne viser alle at dere har trent sammen i lang tid. Gjennom magnetsik kommunikasjon, samarbeid og felles identitet kan alle "Danse som om ingen ser deg".

"Dans som om ingen ser deg" er foredraget som får det til å svinge i din organisasjon, som gjør at dere tør kaste dere ut på gulvet - uten hemninger!


Relaterte foredragsholdere:

Foredragsholder Rebekka Th. Egeland

Rebekka Th. Egeland

Rebekka forklarer hvordan vi kan ta grep for å redusere stress og øke livskvaliteten.
Foredragsholder Anne Gerd Samuelsen

Anne Gerd Samuelsen

Anne vil skape brennende motiverte medarbeidere som opplever trivsel og arbeidsglede.
Foredragsholder Ragnhild Nilsen

Ragnhild Nilsen

Står bak flere av Norges beste retorikere og er en strålende kommunikasjonskunstner selv!
Foredragsholder Per-Egill Frostmann

Per-Egill Frostmann

er svært opptatt av å hjelpe sine kunder utnytte sine sterke sider og å aksellere deres læreprosess.

Nyheter

Mangler du inspirasjon?
Ivar «Ravi» Johansen gir deg en solid inspirasjonsinnsprøyting om nytenking og avliver kreativitets-myter.
Hvordan selge noe ingen vil ha?
Jo Røislien viser deg hvordan kunnskap om kulhet øker sjansene for suksess. Han gir deg også en tre-punkts oppskrift for kulhet som kulturelt fenomen.
Yahya Hassan
...lever med politibeskyttelse døgnet rundt etter å ha publisert dikt som går til angrep på islamdominerte innvandrergettoer i det danske samfunnet.

Fremhevet foredragsholder

Book et spennende og inspirerende foredrag av en engasjert og eventyrlysten foredragsholder!
Med innsikt og humor fremkaller hun tårer og latter – selv blant dem som ikke er direkte berørt.
Sprudlende foredrag om hvordan man trener opp selvfølelsen.
Motivasjonsforedrag med masse humør og stor underholdningsverdi!
Med humor og faglighet, konkrete eksempler og fortellerkunst treffer han deltakerne gang på gang.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Athenas?

Email*
 
Athenas · Storgaten 24 · 3126 Tønsberg
Dudal Webdesign