Lasting innhold ...

Lars Hjelset

Salgsmotivator og foredragsholder

Med bred opparbeidet kompetanse har Lars utviklet effektive og underholdende treningsopplegg for selgere og ledere. Han har også forsket på årsaken til de store variasjonene blant folk som har fått de samme mulighetene. Lars fremstår som seriøs og med faglig tyngde, men er også en kløpper på å skape latter blant publikum.

 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Lars har sin egen konsulentvirksomhet og er styreformann i DoRight Business Center AS.

Lars har jobbet med salgsledelse i 20 år, både som toppleder og mellomleder. Han har erfaring fra Telenor, Aftenposten, Maze og The Gardian Group. I 2007 startet han utviklingen av prosessverktøyet ”Signatur” og har videreutviklet dette til en metode som fungerer svært godt til å forankre endringsprosesser hos hver enkelt medarbeider, uavhengig av bransje og funksjoner.

De siste årene har Lars samlet prestasjons- og resultatdata fra flere yrker for å undersøke årsaken til de betydelige variasjonene i prestasjoner blant mennesker som har blitt tildelt de samme mulighetene. Funnene var såpass overraskende at han bestemte seg for å samle de i boken «Salgets kvaler», som kommer i 2017.

Han holder spennende og humoristiske foredrag om prestasjoner og salg med det gjennomgående temaet «hvordan kopiere de beste?». Lars tilpasser tema og form etter målgruppe og situasjon, og legger mye tid i forberedelser i forkant for å være treffsikker med publikum.

Lars holder foredrag på norsk.

  Salgets kvaler

  • Foredraget tar for seg de kjente problemstillingene rundt typiske temaer som møtebooking, closing, oppfølging og generell kundeservice og sammenligner med livet generelt. Foredraget har et humoristisk skråblikk.

  Hvordan prestere best uten å jobbe mest

  • Gjennom sitt arbeid med yrkesgrupper der forutsetningene er like men resultatvariasjonene er betydelige har Lars funnet nøkkelen som de med best resultater sitter med. Det er ikke talent og faktisk enkelt å kopiere.
  • Foredraget passer for alle

  Gjør suksess som leder

  • Lars tar et oppgjør med næringslivets lemfeldig holdning til hvordan medarbeidere lærer og forbedrer seg. Han har studert de langsiktige resultatene etter diverse salgskurs og funnene er oppsiktsvekkende. Lars har utarbeidet enkle og gjennomførbare ledermetoder som gir betydelige resultatforbedringer blant de fleste medarbeiderne og ikke bare de mest motiverte. Han bruker disse metodene i sine egne endringsprosesser med stor suksess.

  Hvordan bli eiendomsmegler med suksess

  • Lars har i mange år jobbet med flere eiendomsmeglerkjeder både som rådgiver og coach. Han har utarbeidet en oppskriftsmessig beskrivelse av hvordan man får rask suksess som eiendomsmegler. Med humor og kvikke replikker tar han oss med gjennom visningslister og budrunder.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Lars Hjelset

Les mer...

Foredragsholdere relatert til