Lasting innhold ...

lars-hjelset1-e1455104576249

Lars Hjelset

NLP Coach, salgsmotivator, Administrerende direktør i Erigo Systems AS og foredragsholder

Lars Hjelset er en av de fremste ekspertene i Norge innen salg og kommunikasjon. Han er en humoristisk foredragsholder innenfor motivasjon, kommunikasjon, salg og service.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

Med sin underfundige og selvironiske form skaper Lars Hjelset raskt latter i salen når han stiller de «dumme» spørsmålene. «Hvorfor forstår ikke kundene sitt eget beste?», «Hvorfor er det alltid de samme selgerne som vinner salgskonkurranser… hører de ikke etter når kunden takker nei?»

Han har holdt utallige foredrag i mange sammenhenger. Ofte holder han inspirerende og humoristiske innlegg som en del av en større endringsprosess eller i forbindelse med kickoff eller julebord.

Lars tilpasser tema og form etter målgruppen og situasjon. Felles for foredragene er humoren, og hvordan han involverer deltagerne på en slik måte at de blir trygge på å komme med innspill. Han byr på seg selv og bruker selvironi som verktøy. Tilhørerne vil sitte igjen med inspirasjon og ettertanke. For å lykkes med å treffe godt hos publikum legger han mye tid i forberedelser i forkant.
Han kan også brukes som konferansier og er god til å binde sammen dagsmøtet, fagmøtet, julebordet eller kickoffen på en lettbent og humoristisk måte.
Lars er NLP Coach og i tillegg til sin konsulentvirksomhet er han administrerende direktør i Erigo Systems AS.

    Salg er som sjekking!

    • Noen går for kvantitet og spør mange før de får napp, mens andre går for kvalitet og spør på en slik måte at de ofte får napp.
    • De beste (eller verste) har skjønt at det er mulig å gjøre begge deler…
    • Vil du høre mer om hva de beste selgerne gjør?
Foredragsholdere relatert til