Send oss en uforpliktende forespørsel

Fyll ut feltene under for å få vite mer om denne foredragsholderen. Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Du får raskt svar
 • Det er helt uforpliktende
 • Profesjonell rådgivning

Eller ring på 911 16 989

Lederutvikler, foredragsholder og forfatter

Mia Törnblom

Lederutvikler, foredragsholder og forfatter

Mia Törnblom holder underholdende og lærerike foredrag om viktigheten av god selvfølelse. Hun er opptatt av at personlig utvikling skal være gøy og bruker derfor mye humor, kroppsspråk og selvironi i foredragene sine. 

Oops! We could not locate your form.

Mia Törnblom er en svært populær foredragsholder i både Norge og Sverige og hun holder blant annet foredrag om personlig ledelse, selvfølelse og selvtillit, mental trening, motivasjon, vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

Sammen med sin mann og 10 ansatte driver hun selskapet MT-gruppen som jobber med leder- og medarbeiderutvikling.

Mia er en av Skandinavias mest populære foredragsholdere og bøkene hennes om mental trening har solgt i over 1 million eksemplarer. Noen av Mias bøker er “Selvfølelse nå!, Din personlige coach viser deg hvordan”, “Mer selvfølelse!, i kjærlighet og forhold, i foreldreskap og arbeidsliv,”, “Det er ditt liv!, og du fortjener og ha det bra – nå!”, “Du leder!, personlig lederskap” og “Alt om selvfølese: Mias samlede tanker” som kom ut i 2011.

For 15 år siden holdt Mia sitt aller første foredrag om viktigheten av å ha god selvfølelse. Å holde foredrag er noe av det morsomste hun vet, og siden den gang har hun holdt hundrevis av kurs og foredrag om emnet personlig utvikling.
Mia er en unik formidler og en fantastisk foredragsholder med en helt særegen stil. Hun er opptatt av at personlig utvikling skal være gøy og bruker derfor mye humor, kroppsspråk og selvironi i foredragene sine. Det er bare å forberede seg på et svært underholdende foredrag med mange latterutbrudd og gjenkjennende aha-opplevelser.

 

FOREDRAG AV MIA TÖRNBLOM

 • For å lykkes med personlig utvikling, behøver de fleste av oss metoder og verktøy for å trene opp vår indre trygghet, få forståelse for og kunnskap om motivasjon, samt grunnleggende innsikt om kommunikasjon og vanskelige samtaler. Vi trenger metoder for å se vår egen plass i alle situasjoner, relasjoner og konflikter, for så å ta eget ansvar. Vi trenger metoder for refleksjon, slik at vi når de målene vi ønsker å nå.
 • Mia Törnblom er opptatt av viktigheten av å ha en god selvfølelse for å få et bedre liv – både privat og i jobbsammenheng.
 • I foredraget forteller hun hvordan vi på en enkel måte kan trene opp selvfølelsen vår. Selvfølelse er nemlig på samme måte som kondisjon, en ferskvare som må trenes for å holdes vedlike.
 • Foredraget passer for alle som er interessert i å nå et mål, skape fellesskap og fremgang – privat eller profesjonelt.
 • Mia er levende opptatt av det hun underviser i og med sin sprudlende og energiske personlighet, er hun en fantastisk inspirerende foredragsholder.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Mia Törnblom

Foredragsholdere relatert til:

 • NNakling nov2014 183301 Cropped (1)

  Nina Nakling

  Førskolelærer, forfatter, gründer og kurs- og foredragsholder
 • Festivalprodusent, kursholder, sertifisert coach og stjernemaker

  Ketil Hvindenbråten

  Festivalprodusent, kursholder, sertifisert coach og foredragsholder