Lasting innhold ...

Micael_Dahlén3-e1455107103880

Micael Dahlén

Forfatter, professor og internasjonal foredragsholder

Micael Dahlén er forfatter og professor i markedsføring ved Handelshøgskolen i Stockholm. Han er en anerkjent foredragsholder og holder foredrag over hele verden.

Send oss en uforpliktende forespørsel

Fyll ut feltene under for å få vite mer om denne foredragsholderen.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

I begynnelsen av 2009 ble han stemt frem som næringslivets mest populære foredragsholder i Sverige.

Micael ble professor allerede da han var 34 år og har vunnet en rekke priser for sin forskning. Han har også fått mye oppmerksomhet i media for sin ukonvensjonelle stil, og er rangert som nummer 10 i verden blant forskere innenfor sitt felt, forbrukeratferd, kreativitet og markedsføring.

Micael Dahléns bøker har blitt oversatt til en rekke språk og har ligget på bestselgerlisten i flere land. Den mest kjente boken er ”Nextopia”, som handler om forventningssamfunnet og verdens sterkeste dop – nemlig fremtiden! Boken vakte stor oppsikt da den kom ut. I november 2011 kom «Monster» som er Micael Dahléns sjette bok. Michaels nyeste bok heter «Livet på Mars» og er en eventyrroman om å føle seg som et utenomjordisk vesen, og det å innse at man faktisk er et.

  Hvordan dø med et smil om munnen

  Er det ikke det alt handler om?

  • Å gjøre det meste ut av din bedrift, din karrière, ditt liv.
  • Basert på forskning om hva som gjør oss lykkelige, hva vi angrer mest på i livet og ny forbrukeratferd, er søkelyset i dette foredraget på hva man må gjøre for å sikre seg at alle drar med et smil om munnen.

   

  Neste stopp: Å redde verden

  I følge NASA vil vi kunne flytte til Mars innen 2030.

  • Hvis vi fortsetter å leve slik vi gjør, vil vi trenge det nye hjemmet. Med mindre vi bruker den merkelig drivkraften som beveger oss forover, til å ikke bruke mer – men smartere og bedre.
  • Basert på de nyeste funnene innen glede- og motivasjonsdrivere, og reglene for bedrifter og økonomi, la oss prøve å redde verden.

   

  Alle er lykkelige: Et glimt inn i den uungåelige fremtiden

  • Enten du liker det eller ikke; fremtiden kommer til å være veldig forskjellig fra nåtiden, og den er her snarere enn du tror.
  • Vær forberedt, og kanskje lær noe av den på forhånd.
  • Foredraget gir et innblikk i vårt snarskiftende sinn og atferd i endring, og et langt, hardt blikk på menneskene du vil møte i morgen.

   

  Kapitalismen: Oppgradert

  Det handler ikke om pengene lenger.

  • De fleste folk har mer enn nok penger, men er ikke lykkelige av den grunn, og vil kanskje ikke trenge dem i en verden hvor det snart vil være gratis å reise til verdensrommet.
  • Men likevel vokser vi oss mer kapitalistiske enn noensinne, med et enda skarpere blikk på fortjenestene.
  • Det har seg bare slik at fortjeneste nå teller i innflytelse, tid og fingerkapital.
Foredragsholdere relatert til