Lasting innhold ...

Oddbjørn By

Norsk mester i hukommelse

Vil du bli god til å huske presentasjoner, taler og foredrag, så du kan snakke uten manus? Vil du bli god til å huske navn, avtaler, geografi, språk, historie? Kursholder Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kursholder Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse. Han har blant annet lært tre tilfeldige personer å huske tusen desimaler av pi (3,14) på ti timer på TV2 i 2006. Oddbjørn er en av Skandinavias mest brukte foredragsholdere. Han er også kjent fra Schrödingers Katt, Lørdagsmagasinet, Newton og Frokost-TV i alle nordiske land.

Noen tror det er umulig å få bedre hukommelse. Gjennom Memo-skolen på NRK1 fikk vi se at det er mulig å huske utrolig mye. Å kjenne teknikkene og å bruke dem riktig er ofte alt som skal til. Det fikk Oddbjørn By selv erfare da han nesten tapte NM i hukommelse for lesere av Memo-bøkene han har skrevet.

Å huske en hel pensumbok er umulig. Derfor er det viktig å ha en strategi for å huske mest mulig av det du har lært. På kursforedraget får du lære hvordan du effektivt husker fag dersom du tar videreutdanning. Du får også oppskrifter på å huske språk, navn, presentasjoner, hukommelsestriks, avtaler og mye mer.

  Bedre hukommelse – mer tid til overs

  Kursforedrag tilbys i tre varianter:

  • A: Lynkurs på 45 til 65 minutter (etter kundens valg)
  • B: Vanlig anbefalt lengde på 2 til 3 timer (etter kundens valg)
  • C: Utvidet kurs på 5 timer

   

  Det er også mulig å bestille kursforedrag som faglig innhold til teambuilding – slik som Statoil, Seadrill, FMC og andre har gjort det.

Relaterte foredragsholdere