Send oss en uforpliktende forespørsel

Fyll ut feltene under for å få vite mer om denne foredragsholderen. Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Du får raskt svar
  • Det er helt uforpliktende
  • Profesjonell rådgivning

Eller ring på 911 16 989

Oddbjørn By_3 Cropped

Oddbjørn By

Norsk mester i hukommelse

Vil du bli god til å huske presentasjoner, taler og foredrag, så du kan snakke uten manus? Vil du bli god til å huske navn, avtaler, geografi, språk, historie? Kursholder Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kursholder Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse. Han har blant annet lært tre tilfeldige personer å huske tusen desimaler av pi (3,14) på ti timer på TV2 i 2006. Oddbjørn er en av Skandinavias mest brukte foredragsholdere. Han er også kjent fra Schrödingers Katt, Lørdagsmagasinet, Newton og Frokost-TV i alle nordiske land.

Noen tror det er umulig å få bedre hukommelse. Gjennom Memo-skolen på NRK1 fikk vi se at det er mulig å huske utrolig mye. Å kjenne teknikkene, og å bruke de riktig er ofte alt som skal til. Det fikk Oddbjørn By selv erfare da han nesten tapte NM i hukommelse for lesere av Memo-bøkene han har skrevet.

Å huske en hel pensumbok er umulig. Derfor er det viktig å ha en strategi for å huske mest mulig av det du har lært. På kursforedraget får du lære hvordan du effektivt husker fag dersom du tar videreutdanning. Du får også oppskrifter på å huske språk, navn, presentasjoner, hukommelsestriks, avtaler og mye mer.

Bedre hukommelse – mer tid til overs

Kursforedrag tilbys i tre varianter:

  • A: Lynkurs på 45 til 65 minutter (etter kundens valg)
  • B: Vanlig anbefalt lengde på 2 til 3 timer (etter kundens valg)
  • C: Utvidet kurs på 5 timer

 

Det er også mulig å bestille kursforedrag som faglig innhold til teambuilding – slik som Statoil, Seadrill, FMC og andre har gjort det.

Foredragsholdere relatert til: