Lasting innhold ...

Paal Hansem peker Cropped

Paal Hansem

Energisk foredragsholder innenfor motivasjon og ledelse

Paal Hansem er en energisk foredragsholder innen ledelse og motivasjon. Han har vært i ledende stillinger i en rekke store, nordiske selskaper, og gir nå praktiske og motiverende tips om hvordan man som bedrifter kommer seg fra å være god – til å bli enestående.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

Paal Hansem har en bachelor i Internasjonal markedsføring og coachutdanning fra USA og Anthony Robbins. Han har tidligere vært markedssjef i Alarm & Låskompaniet, regionsdirektør i REMA 1000 og administrerende direktør for 7-Eleven Norge. I dag er han i tillegg til å holde foredrag i ferd med å bygge opp Fresh Fitness til en ny, lavpris treningssenterkjede i Norden.

Med bakgrunn fra operativ drift på de fleste nivåer i både mellomstore og store Nordiske organisasjoner, får dere praktiske og motiverende tips til hvordan bedriftens resultater og miljø kan løftes fra god til enestående. Alt servert med begeistring, humor og glimt i øyet. Han har selv levert knallgode resultater i bedriftene han har vært i.

Paal er kjent for å være et fyrverkeri på scenen og har de siste årene begeistret over 40.000 medarbeidere og ledere i bedrifter rundt om i Skandinavia.

 

  Fra god til enestående – motivasjonsforedrag

  • Du er 1/3 av livet på jobben! Gjør du det beste ut av det? Skap enestående team på jobben og legg grunnlaget for en fantastisk vinnerkultur!
  • Foredraget ”Fra god til enestående” gjør deltakerne mer bevisst på sine egne ressurser. De får praktiske verktøy for å bedre sin egen og andres hverdag. De lærer hvordan de sammen har ansvaret for å skape et enestående miljø og gjennom dette; enestående resultater.
  • Paal benytter en blanding av undervisning og underholdning, der publikum er aktive under hele seansen, noe som sikrer at foredraget følger med deltakerne i lang tid!
  • Paal Hansem har mange års erfaring som motivator og toppleder, og har mottatt fantastiske skussmål for sin evne til å begeistre og motivere mennesker rundt seg. Han har begeistret alt fra lagermedarbeidere til forskningsmiljøer med strålende resultater.
  • Ønsker du et annerledes foredrag fullt av glede og begeistring som følger med dine ansatte i lang tid, er dette noe for deg!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Paal Hansem

Les mer...

Foredragsholdere relatert til