Lasting innhold ...

paalholmboe

Paal Rye-Holmboe

Inspirerende foredragsholder innenfor salg og service

Paal Rye-Holmboe har over 25 års bred erfaring i salg og salgsledelse og er ekspert på service og salg. Han er kjent for å formidle faglig kunnskap på en morsom og forståelig måte.

Send oss en uforpliktende forespørsel

Fyll ut feltene under for å få vite mer om denne foredragsholderen.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

Paal Rye-Holmboe er en erfaren konsulent og foredragsholder med over 30 års erfaring fra ulike bransjer innen salg og service. Han er glødende engasjert i prestasjonsutvikling innen salg og salgsledelse og jobber med leder- og medarbeiderutvikling i flere store kjeder i ulike bransjer.

Paal er kjent som en energisk og engasjerende foredragsholder, som evner å skape entusiasme og engasjement. Han er ettertraktet som foredragsholder på salgs- og motivasjons kick-off. Flere ganger har han blitt kåret til Årets Foredragsholder av Euro Business Schools kunder og kursdeltagere.

Paal har vært seniorrådgiver med ansvar for kompetanseutvikling i Telenor Mobils distribusjonsapparat både internt og eksternt. Nå jobber han som seniorkonsulent i Euro business school hvor han har salg, salgsutvikling og lederutvikling som hovedfokus.

 

    Foredrag

    • Paals engasjement og entusiasme gjør ham unik som foredragsholder, ikke minst i forhold til å beholde deltagernes oppmerksomhet og deltagelse.
    • Hans evne til å kombinere tungt lærestoff med en god porsjon humor – har gjort ham til en ettertraktet og populær kurs- og foredragsholder.
Foredragsholdere relatert til