Lasting innhold ...

Pelle Sandstrak

Foredragsholder, forfatter og dramatiker

Pelle Sandstrak holder underholdende foredrag om tourettes syndrom. I foredraget vrir og vender han på begrepene normalitet og vanlighet, og får oss til å innse at det å være fullt frisk er en ganske så farlig tilstand.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Pelle Sandstrak er en svært populær foredragsholder som reiser rundt i Skandinavia, Europa og Nord-Amerika med foredraget ”Mr. Tourette og jeg”. Overalt hvor han kommer får han en helt fantastisk mottakelse.

Pelle har vokst opp med tourettes syndrom og er opptatt av hva som egentlig er normalt.

Foredraget går i et enormt tempo, bare avbrutt av applaus, gapskratt og dype sukk – ingen forlater lokalet uberørt.

Pelle er opptatt av at livet er en berg- og dalbane. Han går det perfekte livet etter i sømmene og funderer over vårt behov for å bestandig ”ha det bra”.

Han oppfordrer hver og en av oss til å ikke frykte de/det som er annerledes, men heller å ta vare på vår egen og andres unike særegenheter – i privatlivet som i arbeidslivet.

  ”Mr. Tourette og jeg”

  Hvor frisk kan man bli før man blir sykelig normal?

  • I rasende tempo, med absurd humor og lynkjappe assosiasjoner får vi glimt av et liv som starter med kaos og fortvilelse og frem til i dag som Pelle er akkurat så frisk som han vil være – men nå holder det!
  • Rappkjeftet og styrt av impulser, tics og tvang drev han i oppveksten sine omgivelser til VANNVIDD.
  • Samtidig som han var konge på hockeybanen og byens kvinnebedårer, kunne han trampe umotivert i gulvet, komme med stygge uttalelser eller høylytt kommentere sine omgivelser. Hvorfor?
  • Pelle trollbinder sitt publikum med en fortelling som er sterk, livlig, dyp, omveltende og rørende inn til beinet – obs ikke våre ord, men publikums! Kanskje ikke så merkelig at han fyller ulike saler rundt om i verden, og at det nå blir laget film av boken “Mr Tourette og jeg”.

   

  «Mr. Tourette og jeg 2.0»

  Veien framover – innenfra og ut!

  • Endelig er den her, den etterlengtede og frittstående oppfølgeren til den klassiske ”Mr. Tourette og jeg” – som også har fått fantastiske publikumsreaksjoner!
  • Fokus denne gangen er på motivasjon og på å hjelpe. Foredraget har flere ”direkte fra livet”-eksempler, treffende assosiasjoner og unike insider tips!
  • Pelle skisserer et liv styrt av impulser, tics og tvang samtidig som han viser at det er mulig å kompensere for symptomene.
  • Først og fremst får vi høre det håpefulle budskapet om hvordan vi kan styrke sjelen vår og oppnå holdningen: Så frisk som jeg vil være!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Pelle Sandstrak

Les mer...

Foredragsholdere relatert til