Lasting innhold ...

Komiker, skuespiller og konferansier

Zahid Ali

Komiker, skuespiller og konferansier

Zahid Ali er blant annet kjent fra Nissene på låven på TVNorge og gjorde stor suksess i programmet Rikets Røst med Otto Jespersen på TV2. Senere fulgte julekalenderen Jul i Tøyengata som satte seerrekord. Videre medvirket han i programmet Sladder og  komiserien Hellfjord på NRK.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

Zahid Ali er en norsk skuespiller og komiker med pakistansk bakgrunn. Han startet som stand up-komiker i 1999 og har siden levd av dette. Zahid er etterspurt som konferansier og underholder på bedriftsarrangementer, og har også vært involvert i flere veldedige prosjekter. I 2006 samlet han en rekke komikervenner på Stenersen Museet i Oslo hvor inntektene gikk uavkortet til Erra. Den Pakistanske Ambassaden forvaltet pengene til bygging av ny skole i det jordskjelvrammede Kashmir.

Sammen med Sissel Kyrkjebø har han dessuten frontet Unicef-kampanjen «Sammen for barn – sammen mot aids», og i 2009 vant han Brobyggerprisen for sitt arbeid med å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn med det norske samfunnet gjennom humorshow, foredrag og TV-serier.

  Konferansier og underholdning

  • Zahid Ali er en etterspurt konferansier og underholder for næringslivet og har lang erfaring i å sy sammen program sammen med kunden.
  • Han setter seg ofte ned med kunden flere uker i forveien og samarbeider om form og innhold til arrangementet som er i tråd med kundens kjerneverdier, visjoner og ønsker.
  • Visuell presentasjon, kundehistorikk og interne historier er Zahids spesialitet.
  • I rollen som konferansier er Zahid trygg, humoristisk og kreativ.
  • Ofte lager han voice, presentasjoner eller annet visuelt innhold som film i samarbeid med kunden.
Relaterte foredragsholdere