Lasting innhold ...

Zahid Ali

Komiker, skuespiller og konferansier

Zahid Ali er blant annet kjent fra Nissene på låven på TVNorge og gjorde stor suksess i programmet Rikets Røst med Otto Jespersen på TV2. Senere fulgte julekalenderen Jul i Tøyengata som satte seerrekord. Videre medvirket han i programmet Sladder og  komiserien Hellfjord på NRK.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Zahid Ali er en norsk skuespiller og komiker med pakistansk bakgrunn. Han startet som stand up-komiker i 1999 og har siden levd av dette. Zahid er etterspurt som konferansier og underholder på bedriftsarrangementer, og har også vært involvert i flere veldedige prosjekter. I 2006 samlet han en rekke komikervenner på Stenersen Museet i Oslo hvor inntektene gikk uavkortet til Erra. Den Pakistanske Ambassaden forvaltet pengene til bygging av ny skole i det jordskjelvrammede Kashmir.

Sammen med Sissel Kyrkjebø har han dessuten frontet Unicef-kampanjen «Sammen for barn – sammen mot aids», og i 2009 vant han Brobyggerprisen for sitt arbeid med å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn med det norske samfunnet gjennom humorshow, foredrag og TV-serier.

  Konferansier og underholdning

  • Zahid Ali er en etterspurt konferansier og underholder for næringslivet og har lang erfaring i å sy sammen program sammen med kunden.
  • Han setter seg ofte ned med kunden flere uker i forveien og samarbeider om form og innhold til arrangementet som er i tråd med kundens kjerneverdier, visjoner og ønsker.
  • Visuell presentasjon, kundehistorikk og interne historier er Zahids spesialitet.
  • I rollen som konferansier er Zahid trygg, humoristisk og kreativ.
  • Ofte lager han voice, presentasjoner eller annet visuelt innhold som film i samarbeid med kunden.
Relaterte foredragsholdere