Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
7 gode vaner

Foredragsholdere om 7 gode vaner

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om 7 Gode Vaner. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet 7 gode vaner

  • Tesen om de 7 gode vaner tilskrives forfatteren Steven R. Covey, og det er snakk om gode råd til hvordan man blir en bedre leder og oppnår bedre ledelse.
  • Et av grunnprinsippene omkring de 7 gode vaner er, at man først og fremmst skal lære å lede seg selv, ta utgangspunkt i hva man selv gjør, for på den måten å bli en bedre leder for sine medarbeidere.
  • De 7 gode vaner: vær proaktiv, start med slutten, gjør det første først, tenk win-win, prøv å forstå og etter det bli forstått, skap synergi, slip sagen
  • Foredrag om 7 gode vaner vil typisk, med utgangspunk i nettopp tesen om de 7 gode vaner, handle om hvordan man kann bli en bedre leder.