Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Angst

Foredragsholdere om Angst

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om angst. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Angst

  • For noen kan det være lettere å forstå et brukket ben enn en psykisk sykdom – det kan være vanskelig å forstå hva som skjer når et menneske har en form for angst. Angst er en av de mest alminnelige psykiske lidelsene i Norge, som det finnes mange forskjellige former for.
  • Det kan være alt fra sosialangst til enkelte fobier. Eksperter mener at mellom 15 til 25 prosent av alle nordmenn på et eller annet tidspunkt vil bli rammet av en form for angst. For å gjøre det enklere å omgå personer med angst må vi selv bli klokere på sykdommen, og det kan vi bli i et foredrag om angst.
  • Det er ingen forklaring på hva angsttilstand er for noe. Som så mange andre sykdommer kan både arvelige, sosiale eller psykologiske aspekter være relevante.
  • Foredrag om angst kan handle både om personlige fortellinger, hjelp til å forstå sykdommen bedre eller redskaper til å behandle angsten. Disse foredrag egner seg både til åpne arenaer som biblioteket, men også lukkede på skoler og foreninger, hvor man vil bli klokere på denne psykiske lidelsen.