Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Anoreksi

Foredragsholdere om Anoreksi

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om anoreksi. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Anoreksi

  • Anoreksi er en psykisk lidelse som manifesterer seg som spiseforstyrrelse. Den anoreksirammede sulter seg ofte, og i de verste tilfellene til det punktet hvor det blir farlig, i verste fall livstruende.
  • Anoreksi forekommer mest hos tenåringsjenter, og i de fleste tilfeller er anoreksi forbundet med en forkjærlighet for selvkontroll, med ønske om en perfekt kropp, følelser, som ofte er forankret i en eller annen form for lav selvfølelse.
  • Det er ofte vanskelig å behandle anoreksi, for i motsetning til de fleste andre sykdommene, kjemper pasienten ofte i mot og vil i mange tilfeller forsøke å fortsatt sulte seg. Det finnes dog avdelinger på sykehus rundt omkring i landet som har spesialisert seg i å behandle nettopp anoreksi.
  • Foredrag om anoreksi tar fatt i dette store og veldig alvorlige emnet.