Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Arbeidsglede

Foredragsholdere om arbeidsglede

Våre foredragsholdere innenfor temaet arbeidsglede består av alt fra sjefer for store bedrifter til mentale trenere og mennesker som selv har måtte kjempe for å oppnå glede på arbeidsplassen. De deler historier fra arbeidslivet, kommer med kunnskap og verktøy for å styrke arbeidsglede og trivsel blant de ansatte, både på bedriftsnivå og medarbeidernivå. De kan også dekke konkrete utfordringer som manglende motivasjon eller humor i jobbhverdagen.

Uansett hva som er mest relevant for din bedrift eller organisasjon finner du de absolutt beste foredragsholderene innenfor arbeidsglede på siden her.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Våre foredragsholdere om arbeidsglede sørger for smil og latter med deres medrivende og bevegende historier og lærdom, som lytterne kan ta med seg hjem og bruke i hverdagen.
  • Et foredrag om arbeidsglede ser på hva hver enkel medarbeider kan gjøre for at alle i bedriften blir gladere på arbeidsplassen. Alle fra ledelsen til elever i bedriften får verktøyer til hvordan nettopp de kan gjøre for å øke trivslen.
  • Foredrag om arbeidsglede kan også ta opp emner som motivasjon, humor og mye mer, som kan hjelpe med å spre glede og trivsel på din arbeidsplass.

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.