Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Arkitektur

Foredragsholdere om Arkitektur

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om arkitektur. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Arkitektur

  • Overalt hvor vi er, er det arkitektur. Men hva betyr arkitektur for oss i dag, og hvilke forskjeller er det på arkitektur i dag og i oldtiden.
  • Foredrag om arkitektur kan gi deg svar på både det, men også trender og tendenser samt sette fokus på enkelte bygninger og fortelle historien bak.
  • I foredrag om arkitektur kan man også få de forskjellige stilartene på plass. Hva er forskjellen mellom barokk og, rokokko og renessanse? Det er også mulig å sette fokus på en bestemt by, og foredragsholderen vil snakke ut fra den – så vil du bli klokere på din bys arkitektur, så er et foredrag om arkitektur ikke noen dårlig idé.
  • Foredrag om arkitektur er velegnede både til foreninger med interesse for arkitektur, men også for folkeoplysningsforbund, som vil sette fokus på sin bys arkitektur.