Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Autisme

Foredragsholdere om Autisme

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om autisme. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Autisme

  • Autisme er en såkalt utviklingsforstyrrelse som kan ta mange forskjellige former og grader, men som typisk resulterer i – til tider store – sosiale vanskeligheter for autisten.
  • Man kjenner ikke årsaken til autisme, men mener den er arvelig. Man mener også at det er større risiko for autisme hos gutter enn jenter, men det diskuteres stadig hvorvidt man bare har vært bedre til å oppdage autismen hos nettopp gutter.
  • Autismen kan gi utslag i mange forskjellige trekk, men ofte vil det være snakk om sosiale og kommunikative vanskeligheter – noen autister snakker ikke, men kan i flere tilfeller godt uttrykke seg skriftlig. Man finner også en sterk trang til vanedannende gjentakelser hos mange autister.
  • Foredrag om autisme tar fatt i emner som disse og flere til.