Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Ballett

Foredragsholdere om Ballett

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Ballett. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Ballett

  • Ballett regnes ofte for den mest klassiske og tradisjonsrike dansekunst. Det krever stor kompetanse, mykhet og styrke for å bli en ballettdanser.
  • De flinkeste ballettdansere begynner allerede som barn, fordi det krever både disiplin og mange, mange timers hard trening for å bli god nok.
  • Det er skrevet mange balletter av flere av de store mestre – best kjennt er kanskje Tchaikovsky med tittler som Svanesjøen og Nøtteknekkeren. Men også i nyere tid har flere klassiske komponister arbeidet med ballettmusikk, bl.a. Philip Glass.
  • Foredrag om ballett kan omhandle både ballettmusikken, men også dansekunsten og den harde trening, som er forbunnet med ballett.