Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Bedriftsøkonomi

Foredragsholdere om Bedriftsøkonomi

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om bedriftsøkonomi. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Bedriftsøkonomi

  • Foredrag om bedriftsøkonomi handler om økonomiske spørsmål i henhold til firmaer og virksomheter. Hvordan legges et budsjett, hvordan føres et regnskap, i hvilket omfang skal revisorer involveres og hvordan?
  • Det finnes mange mennesker som leker med tanken på å etablere sin egen virksomhet, med delen av prosessen som heter økonomi kan dessverre noen ganger godt vise seg å være litt av en forhindring, eller ihvertfall en utfordring.
  • Hva skal f.eks. til for å starte en ny bedrift? Og Hvordan sørger man for at bedriften også er bæredyktig rent økonomisk – det skal jo gjerne ende med overskudd til slutt.
  • De fleste av foredragsholderne om bedriftsøkonomi har selv direkte erfaring med økonomi og bedriftsliv, og har typisk også en eller annen form for teoretisk forankring, så både teori og praksis er på plass.