Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Biler

Foredragsholdere om Biler

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om biler. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Biler

  • Bilen ble funnet opp på slutten av det 19. århundre, og ble den gang kalt for automobil. Bil, det ordet vi bruker i dag er avlet herav.
  • Bilen gir god komfort og gode transportmuligheter og privatbilismen gir typisk en større frihet enn offentlig transport. De fleste bilder kjører på bensin eller diesel, og det betyr dessverre at det er en omkostning i forhold til forurensning, hvilket i høy grad også er en politisk debatt.
  • Det finnes mange forskjellige slags biler, små som store, raske og langsomme, fra den fornuftige og økonomiske familiebilen til den smarte og dyre sportsbilen.
  • Foredrag om biler kan handler om bilens historie, om bilismen og dens konsekvenser, om trafikk og sikkerhet, om motorsport og mye mer.