Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Blomster

Foredragsholdere om Blomster

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om blomster. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Blomster

  • Det finnes mange forskjellige blomster, i naturen, i hagen, på kirkegården, i vinduskarmen, etc. De tilhører forskjellige familier med forskjellige karakteristika som farge, duft, etc.
  • Mange mennesker fascineres av blomster, men hvorfor? Og hvilke forhold gjør seg gjeldende, hvis man f.eks. selv vil dyrke blomster?
  • Blomstenes verden fyller også mye i kunsten og litteraturen, hvor forskjellige blomster gjennom tiden har vært assosiert med forskjellige metaforiske trekk og verdier.
  • Foredrag om blomster kan både handle om botanikk og hagekunst såvel som om blomsters rolle i kunsten og kulturen. Og kanskje er det også mulig å få et par gode råd med til hagen eller potteplantene.