Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Bokføring

Foredragsholdere om Bokføring

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om bokføring. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Bokføring

  • Bokføring handler om å håndtere økonomi i et firma, en virksomhet, et prosjekt, etc. Dette indebærer først og fremst regnskap, men også budsjettplanlegging, evt. også innlån, investeringer, aksjer, etc.
  • I gamle dager foregikk bokføring per hånd, senere assistert av regnemaskiner. I dag foregår det meste av bokføring elektronisk, på datamaskin, ofte med programmer spesielt designet til oppgaven.
  • Hvilke områder referer under bokføring og hva kreves det for å kunne vareta oppgaven? Hvilke hjelpemidler, herunder dataprogrammer finnes?
  • Foredrag om bokføring ser nærmere på et emnet som kanskje kan virke litt tørt, men som samtidig for de fleste virksomheter er veldig viktig.