Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Boliginnredning

Foredragsholdere om Boliginnredning

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om boliginnredning. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Boliginnredning

  • Boligen vår er der hvor vi bort, men er boligen også en måte hvor vi kan la våres personlighet og identitet komme til uttrykk?
  • Hvilke møbler omgir vi oss med? Er spisebordet av tre eller plastikk? Er reolene sorte eller hvite? Er det kunst på veggene, cd’er og plater i hyllene, bøker og tegneserier, planter og blomster?
  • Boligen vår og måten vi velger å innrede den, kan si noe om hvem vi er som mennesker, både på et bevisst og på et ubevisst plan.
  • Foredrag om boliginnredning kan ta for seg en overordnet vinkling om uttrykk og identitet, men også gå i dybden med forskjellige former for boliginnredning, forskjellige trender og tendenser.