Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Byplanlegging

Foredragsholdere om Byplanlegging

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om byplanlegging. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Byplanlegging

  • Kan man planlegge en by eller har byen sitt eget liv? Sannheten er nok at begge deler er korrekt. Man kan ikke planlegge en by og dens utvikling ned til minste detalj, men man kan godt planlegge mangt og meget et pent stykke på veien.
  • For å sikre at det f.eks. er varme, vann og elektrisitet i alle boliger, skal man sørge for å planlegge de rette forbindelsene.
    Infrastruktur, veinett rundt i byen samt til og fra, er av betydning på samme måter som for eksempel grønne områder og lekeplasser er det. Og har man sikret seg lett adgang til og fra sykehus og brannstasjoner?
  • Foredrag om byplanlegging tar typisk fatt i disse emnene som er nevnt, eventuelt med sikte på konkrete saker fra konkrete byer.