Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
CRM

Foredragsholdere om CRM

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om CRM. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet CRM

  • Her kan du finne foredrag om CRM. Virksomheter bruker CRM til å styre deres forhold til eksisterende og potensielle kunder.
  • Forskjellige metoder og teknologi gjør at virksomheter kan bruke kundeinformasjon til å generere en automatiseret, men allikevel personlig markedsføring av deres produkter. CRM, eller Costumer Relationship Management som CRM står for, er med på å beholde de eksisterende kundene, da det også er billigere å pleie eksisterende kunder enn å bruke penger på å skaffe nye.
  • Foredrag om CRM kan du få inspirasjon til hvordan CRM bygges opp mest effektivt, og hvordan et godt salg, gode relasjoner og effektiv service kan gøre din virksomhet til en av de beste. Et foredrag om CRM kan være en god investering, da det er penger å spare ved å bruke CRM.