Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Dans

Foredragsholdere om Dans

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om dans. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Dans

  • Mennesket har danset nesten siden tidenes morgen, og dans er fortsatt populært den dag i dag, over hele verden.
  • Det finnes mange former for dans, fra de ofte trance-orienterte stammedanser til tradisjonell ballett, fra sport til å danse med poeng og detaljer til dans som har oppstått i ulike musikalske sjangere som f.eks. Charleston, twist, disco, pogo, elektrisk boogie, breakdance, hiphop og jumpstyle.
  • Man sier at alle kan danse, men det er bestemt ikke alle, som kan danse alt. Det er med dans som med alt mulig annet her i tilværelsen; vil man være god, så må man øve seg og legge masse av arbeid i det.
  • Foredrag om dans kan handle om dansens estetikk såvel som historie, om forskjellige perioders dansemoter, om dans og musikk, dans og kropp og hva dans f.eks. gjør for vår helse.