Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
DDR

Foredragsholdere om DDR

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om DDR. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet DDR

  • DDR står for Deutsche Demokratische Republik, en europeisk stat som eksisterte fra 1949 til 1990. I daglig tale kaltes DDR oftest for Øst-Tyskland.
  • DDR ble til i etterkrigstiden etter andre verdenskrig hvor Europa ble delt opp mellom supermaktene USA og USSR. DDR var en del av den kommunistiske Warszawapakten.
  • DDR var et veldig lukket land, ikke minst eksemplifisert ved Berlinmuren som på brutalt vis markerte grensen mellom øst og vest, og som på mange måter sto som et mørkt kapittel i moderne europeisk historie.
  • Foredrag om DDR kikker nærmere på Øst-Tyskland og statens plass i moderne europeisk historie, om forbindelsene til den kalde krigen, til kommunismen, Stasi og mye mer.