Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Døden

Foredragsholdere om Døden

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om døden. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Døden

  • Døden er det store ubesvarte spørsmålet – hva skjer når vi dør? Finnes det liv etter døden, eller er det bare slutt? Og kan vi overhodet forestille oss at noe er helt slutt, fullstendig over?
  • Spesielt religioner har forsøkt seg på mange svar på spørsmål omkring døden. Vitenskapen har inntil videre ikke kunnet si svært stort om hva som egentlig skjer etter at døden inntreffer.
  • Hvordan forholder vi oss til døden? De fleste av oss har nok en frykt, om ikke voldsomt for vår egen død, så sannsynligvis for våre kjære, de vi kjenner og elsker. Finnes det noen riktige svar på hvordan vi skal forholde oss til døden?
  • Foredrag om døden kan både handle om de store metafysiske og religiøse spørsmålene, såvel som forholdet til døden i hverdagen eller som pårørende eller etterlatt. Det finnes mange mulige emner.