Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Drikke

Foredragsholdere om Drikke

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Drikke. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Drikke

  • Uten mat og drikke… men hva skal man drikke? I hvilken situasjon drikker vi hva, og når er det f.eks. ok å ta seg en kald øl, når er det bedre med en kopp te eller kaffe?
  • Alkoholkulturen i Norge er i stor grad preget av høye priser, skatt og begrenset salg av alkohol. Dette kann virke både positivt og negativt. Det kan føre til at folk drikker mindre, men det kann også bevirke at unge mennesker uten tilgang til alkohol, eller mennesker med lite råd, kjøper ulovlig alkohol eller til og med lager den selv. Dette ender i flere tilfeller om året i døden.
  • Foredrag om drikke, vil ofte fokusere på den norske alkoholkulturen, men den kan selvfølgelig også handle om den store kulturen som te og kaffe drar med seg.