Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Dyr

Foredragsholdere om Dyr

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om dyr. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Dyr

  • Det finnes et rikdom av dyrearter på planeten, på landjorden, i havene og i luften. Noen av disse artene vet vi en masse om, mens andre rommer mysterier.
  • Hvordan klassifiserer man de forskjellige dyreartene, ut fra hvilke systemer og hvorfor? Hvordan studerer man dyrene og lærer mer om dem?
  • Dyreetikk er et emne som har blitt et sentralt emne i de senere år, ikke minst fordi det, ved gjentagende beleiligheter er kommet frem at for eksempel matvareindustrien ikke nødvendigvis i alle tilfeller behandler dyrene like godt. Hva kan man gjøre for å endre den slags?
  • Foredrag om dyr kan presentere mange vinkler, fra det biologisk baserte til det etiske, politiske og økonomiske, for bare å nevne noen.