Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Epler

Foredragsholdere om Epler

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om epler. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Epler

  • Ordet eple kan opprinnelig spores tilbake til indoeuropeisk språk, med betydning i retning av saftig eller fuktig. Men det er nok de færreste som gir dét en tanke innen tennene settes i et godt, friskt eple.
  • Det finnes mange forskjellige eplesorter og eplet har også en lang kulturhistorie bak seg, bl.a. innenfor kunsten, hvor epler har vært et hyppig motiv. Epler brukes naturligvis også innenfor en lang rekke mat- og dessertretter.
  • Også fra kristendommen kjenner vi til eplet som frukten som frister Eva i Paradisets hage. Det vil si, i bibelen nevnes det faktisk ingenting om at frukten skal ha vært et eple, men sånn er det ofte blitt portrettert i kunsten.
  • Foredrag om epler ser nærmere på emnet fra mange mulige synsvinkler.