Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Europa

Foredragsholdere om Europa

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om europa. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Europa

  • Europa er et av verdens syv kontinenter, et kontinent bestående av en rekke forskjellige nasjoner. Det knytter seg en stor mengde historie til Europa, ikke minst fordi forskjellige europeiske land har vært i krig med hverandre opp gjennom historien, flere av dem flere ganger.
  • Kan man snakke om noe som en felles europeisk ånd og kultur, eller er de forskjellige nasjonene i Europa dypest sett for forskjellige?
  • Når man snakker om Europa, så er det vanskelig å ikke snakke om EU, det europeiske samarbeidet. Det er selvsagt en diskusjon med masse av politikk og økonomi involvert. Hvilke land er en del av EU, hvilke er ikke? Og hvilke skal kanskje være det? Og hvorfor er det i det hele tatt slik?
  • Foredrag om Europa kan både arbeide med en historisk vinkel, en kulturell, en politisk, en økonomisk. Europa er et kjempe emne, så det finnes selvsagt også mange foredragsmuligheter.