Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Eventyrere

Foredragsholdere om Eventyrere

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om sine eventyr og ekspedisjoner. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Eventyrere

  • Det finnes eventyr som handler om å bestige fjelltopper, krysse hav, fridykking, gå på ski til poler og sykle gjennom kontinenter. Så finnes det eventyr som skjer inni oss. Våre eventyrere holder på med både med eventyr i form av reising, ekstremsport og tøffe fysiske utfordringer og å gi seg hen til de eventyrene som skjer på innsiden.
  • Som eventyrere har de gått gjennom lange prosesser med mental trening, motivasjon og fysisk trening for å nå sine mål.
  • Målsetting er et annet nøkkelord for en eventyrer. Det som er viktig for eventyrere er ikke mindre viktig for deg og dine medarbeidere. Dere gjennomgår de fleste av disse prosesser på daglig basis. Det kan dog være verdifullt for dere å få input og inspirasjon fra en ekstern foredragsholder som tilfører nye metoder.
  • Et foredrag med en av våre eventyrere kan handle om alt fra reiseopplevelser til hvordan du og ditt team kan jobbe aktivt med målsetting.
  • Disse foredragene passer godt flere steder. Studentforeninger og bibliotek kan for eksempel ha lærerike foredrag om reiseopplevelser mens bedrifter kan booke foredrag om målsetting, mestring, motivasjon og inspirasjon.
  • Disse foredragene passer bra for ulike virksomheter. Studieforbund og bibliotek kan f.eks. ha lærerike foredrag om reiseopplevelser mens bedrifter kan booke foredrag om målsetting, motivasjon og inspirasjon.