Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Fengsler

Foredragsholdere om Fengsler

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om fengsler. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Fengsler

  • Noen vil hevde at fengsler er en rettferdig straff, mens andre mener de er et uunngåelig onde. Det er ihvertfall sånn at fengsler har vært en del av menneskets samfunnsstruktur nesten siden sivilisasjonens fødsel.
  • I Norge finnes det forskjellige former for fengsel, f.eks. både åpne og lukkede fengsler, og de forskjellige fengslene kan også ha forskjellige avdelinger. I noen tilfeller er det til og med mulig å sone via fotlenke.
  • Hvilke typer fengsler finnes, og hvordan fungerer de? Hvordan behandles fangene, hvilke rettigheter har de, og hva viser statistikkene omkring fengslenes evne til å avkriminalisere?
  • Foredrag om fengsler ser nærmere på det alvorlige emnet og forsøker å gi svar på noen av de mange og ikke alltid helt lette spørsmålene.