Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Film

Foredragsholdere om Film

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om film. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Film

  • Siden levende bilder ble oppfunnet på slutten av 1800-tallet har filmindustrien underholdt i hele verden. I starten var det bilder i sort og hvitt og uten lyd, men siden da har det både kommet lyd, farge og filmindustrien har utviklet seg markant og blir stadig bedre og bedre.
  • Foredrag om film kan være både av instruktører, manuskriptforfattere, skuespillere eller kritikere. Instruktører og manuskriptforfattere kan fortelle om spesifikke filmer og gi en masse underholdende historier fra arbeidet med en film.
  • Foredrag om film er velegnet både til skoler og andre utdannelsessteder, til offentlige institusjoner som eksempelvis biblioteker, men også virksomheter kan ha fordel av skuespilleren som forklarer hvordan man presenterer sitt stoff og hvordan man best får lytterens oppmerksomhet.