Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Folk + business + teknologi = sant

Åste Einn

Åste Einn

Gründer og tidligere sjefsdesigner i Payr, UX Lead i CoopX og prisvinnende teknologikvinne gir deg innsikt i brukervennlig tech, mangfold og innovasjon.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Åste Einn

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Åste

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Forespør enkelt om pris og dato

Åste Einn var en mislykket kunstner, som ble en vellykket UX designer, først som konsulent og etterhvert medgründer og sjefsdesigner i “Payr”, en start-up hun startet med samboeren sin i finans og teknologibransjen. Nå er hun UX Lead i CoopX, innovasjonsavdelingen til Coop.

Åste har blitt kåret til en av de internasjonalt ledende kvinnene i fintech av Innovate Finance i 2017, hun ble til en av Norges fremste teknologikvinner i 2018 og 2019- og ble samme år kåret til InspiringFifty Nordics.

Et foredrag med Åste Einn gir deg:

 • Aktuelle og engasjerende foredrag om hvordan du lykkes i teknologibransjen; med brukertesting, innovasjon og mangfold.
 • Nye perspektiver og utfordringer av gamle sannheter.
 • En lidenskapelig foredragsholder med en unik visuell stil.

Åste Einn er en optimistisk, engasjert kvinne som ofte serverer en hard dose realitet til lytterne sine, før hun reparerer sårene med konkrete metoder og løsninger hun har jobbet frem gjennom sin karriere. Hun har 10 års erfaring fra teknologibransjen. Hun elsker å utfordre etablerte sannheter og å få deg til å tenke nytt. 

Hun er lidenskapelig opptatt av å finne ut av folks problemer og behov så hun kan designe løsninger, og møte dem gjennom produkter og tjenester. Hun er kompromissløs på brukertesting, -research, jobbe raskt, teste mye, feile, bruke Design Sprinter, lage businessmodeller og få ut en MVP i markedet for å forstå hvordan folk tar noe i bruk. Målet hennes er å gjøre verden til et bedre sted ved å lage teknologiske løsninger med det menneskelige perspektivet og behovet i fokus. 

Åste illustrer alle sine foredrag med sin egen karakteristiske strek, blandet med bilder og filmsnutter. Hun har alltid med et element av sitt personlige liv inn, der det ofte er de mislykkede delene som løftes frem, og som av og til også viser seg å bli vellykkede på den andre siden. Hun er en sterk historieforteller og jobber med den visuelle fortellingen sammen med budskapet hun formidler. 

Åste er også en erfaren kursholder, og leverer kurs og workshops innen innovasjon, og hvordan være brukersentrert og møte folks behov på en måte hvor du fortsatt tjener penger.

Vis foredrag med Åste Einn
Åste Einn foredrag

Folk + behov + business + teknologi= sant

 • Du kan ikke lage gode teknologiske løsninger om du ikke forstår menneskene som skal bruke de. Å jobbe frem bra teknologiske løsninger handler om å forstå hvilke behov folk har- og å finne løsninger som møter både folks behov og business behov ved hjelp av teknologi. 
Åste Einn foredrag

Innovasjon med Design Thinking

 • Hvordan skal du jobbe for å få en bedrift som lager innovative tjenester og produkter som også treffer kunden? I dette foredraget får du presentert hvordan du jobber med innovasjon samtidig som du sikrer at du lager rett ting for kundene dine.
Åste Einn foredrag

Mangfold er lønnsomt og dette er slik du gjør det

 • Hvorfor skal du i det hele tatt bry deg om mangfold? Og hvis du bryr deg; hva i alle verden skal du gjøre? Dette er foredraget som gir deg verktøy til hvordan du lykkes med å skape et mangfold.
 • Hvorfor gjør det noe at teknologibransjen er dominert av menn? Og er vi egentlig avhengige av å få flere kvinner inn i teknologi?
Åste Einn foredrag

Innovasjon

 • Hva mener vi med dette tynnslitte ordet? Og hvordan lykkes du med å innovere på en måte som er lønnsomt for din bedrift? Lynkurs i innovasjon og metodikk. 
Åste Einn kurs

Kurs

 • Åste Einn holder også kurs innen samme tematikk hun holder foredrag om.
 • Ta kontakt for mer informasjon om dette.
Uforpliktende forespørsel på Åste Einn

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Åste Einn