Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Brenner for ledelse og selvledelse, og hvordan vi kan få ut det beste i oss selv

Agnethe Ellingsen

Agnethe Ellingsen

Om du skal ha nye ledere eller har bruk for ny inspirasjon som leder, da er denne ledercoachen og veilederen den rette.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Agnethe Ellingsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Agnethe Ellingsen er en suksessfull forfatter, ledercoach og karrièreveileder, med ledelse og selvledelse som sitt spesialfelt. I 2015 ble hun nominert til Confex Norges nykommerpris. Foredragene hennes tar for seg ulike prøvelser ledere utsettes for og hvordan du kan overkomme dem!

Et foredrag med Agnethe Ellingsen gir deg:

 • Inspirasjon til å få ut det beste i deg selv.
 • Skreddersydd foredrag som er faglig foranskret.
 • Stødig og engasjerende formidler.

Agnethe Ellingsen er forfatter, karriere – og lederveileder. Hun brenner for å utvikle ledere så de bedre kan mestre lederrollen.

Agnethe har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling siden 2005 i inn- og utland, og er en populær kurs- og foredragsholder. Hun er kunnskapsrik, engasjerende og opptatt av å formidle på en enkel og forståelig måte. Agnethe har en tverrfaglig utdanning innen teknologi, ledelse og innovasjon. I tillegg er hun sertifisert coach og organisasjonscoach. 

Agnethe har skrevet suksessboken ”100-dagerskoden, hvordan mestre ny lederrolle og unngå fallgruver”, som har fått bred medieomtale. Hun er nå aktuell med boken ”Karrieredesign. Meningsfull karriere i et foranderlig arbeidsliv”. 

Agnethe leverer skreddersydde foredrag, kurs og workshops innen emnene ledelse, endring og karriereutvikling. Hun har fått gode tilbakemeldinger på sine kurs og foredrag, og ble nominert til Confex Norges nykommerpris i 2015.

Agnethe Ellingsens foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Agnethe Ellingsen
Agnethe Ellingsen foredrag

Karrieredesign. En effektiv og innovativ metode for å lede og fornye våre karrierer i omskiftelig arbeidsliv!

Arbeidslivet endrer seg i stadig raskere tempo og vi vil gjøre mange flere overganger og skifter gjennom hele karrièren der vi må jobbe lengre. Det blir færre og færre av oss som kan gå for gullklokken og få jobbsikkerhet hos en arbeidsgiver. Vi må selv ta ansvar for vår egen karrièreutvikling og sikre at vi er attraktive og relevante i et arbeidsliv der kompetansekravene endres kontinuerlig. 

Dette foredraget presenterer hva arbeidslivets endringer betyr for oss alle og presenterer en ny metode for hvordan vi alle kan kontinuerlig fornye oss og sikre livslang læring. 

Nøkkeltema:

 • Endret karrierelandskap gir nye karrieremønstre
 • Vi har gått fra jobbsikkerhet til karrieresikkerhet
 • Hvordan tilpasse oss og fornye oss kontinuerlig på en enkel og leken måte
Agnethe Ellingsen foredrag

En ny leders største fallgruver!

Å bytte lederrolle er risikosport og samtidig noe vi gjør ofte gjennom karrieren. Det å mestre slike overganger og skifter er viktig kompetanse som kan gi suksess eller alternativt et nytt raskt jobbskifte.

Det handler om å mestre en ny kontekst, forstå nye forventninger, rolleinnhold, nye kulturelle koder og ikke minst evne til å etablere nye relasjoner. Samtidig går man gjerne gjennom en indre endring som er den psykologiske tilvenningsprosessen på godt og vondt. Samtidig skal lederen etablere tillit og håndtere ulike dilemmaer. Lederen er avhengig av å få tillit samtidig som lederen gjerne vil vise at han eler hun er rett for rollen. Da er det risiko for å legge ut noen snubletråder for seg selv. 

Dette foredraget presenterer hvilke suksessfaktorer som skal til for å lykkes i ny rolle og hvilke klassiske fallgruver ledere kan tendere å gå i. Her får både ledere og virksomheten råd om hva de bør gjøre for å sikre en god inngang til ny rolle.

Nøkkeltema:

 • 1 av 3 slutter etter 18-24 måneder i ny rolle
 • Hvorfor virker ikke suksessoppskriften lengre?
 • De mest klassiske fallgruvene og hvordan unngå dem
  Uforpliktende forespørsel på Agnethe Ellingsen

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Agnethe Ellingsen