Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Brenner for ledelse og selvledelse, og hvordan vi kan få ut det beste i oss selv

Agnethe Ellingsen

Agnethe Ellingsen

Om du skal ha nye ledere eller har bruk for ny inspirasjon som leder, da er denne ledercoach og veileder den rette.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Agnethe Ellingsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Agnethe Ellingsen er en suksessfull forfatter, ledercoach og karrièreveileder, med ledelse og selvledelse som sitt spesialfelt. I 2015 ble hun nominert til Confex Norges nykommerpris. Foredragene hennes tar for seg ulike prøvelser ledere utsettes for og hvordan du kan overkomme disse med glans!

Et foredrag med Agnethe Ellingsen gir deg:

 • Inspirasjon til å få ut det beste i deg selv.
 • Skreddersydd foredrag som er faglig foranskret.
 • Stødig og engasjerende formidler.

Agnethe Ellingsen er brennende opptatt av ledelse og selvledelse, og hvordan vi kan få ut det beste i oss selv uansett hvilke arenaer vi deltar på. Hun har solid erfaring som ledercoach, karriererådgiver, fra organisasjons- og talentutvikling, lederutvikling og lederutvelgelse.

Som forfatter er hun aktuell med boken «100-dagerskoden, hvordan lykkes i ny lederstilling» som har mottatt svært gode anmeldelser.

Foredragene hennes er skreddersydd innen emnene ledelse, endringsledelse og mental trening. Hun har også fått gode tilbakemeldinger på sine kurs og foredrag, og ble nominert til Confex Norges nykommerpris i 2015.

Agnethe Ellingsens foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Agnethe Ellingsen

  Agnethe Ellingsen foredrag

  Ledelse i gammelt og nytt terreng – En styrkeprøve

  • Ledelse er relasjonsbasert, ferskvare og påvirker lederens rykte. Det handler om å få legitimitet og tillit i rollen slik at lederen får handlingsrom og gjennomføringsevne.
  • Ledelse er dessuten risikosport og en styrkeprøve hvor lederne til tider skal lede i ukjent terreng og håndtere vanskelige situasjoner. Det være seg i ny rolle, nye omgivelser, nye mennesker og konflikter. Terrenget blir mindre oversiktlig og overraskelser som krever handling og beslutninger kan dukke opp. Da er ikke stresset langt unna og hjernen, emosjonene og hormonene begynner å styre. Lederen begynner å kjempe en indre kamp.
  • Det blir vanskelig å håndtere ytre kamper om du kjemper mest med deg selv. Når hjernen kortslutter påvirker det vårt temperament, evne til å skape gode relasjoner, ta beslutninger og skape forandringer. Da er ikke fallgruvene langt unna.
  • Ledere bør derfor trene sin affektbevissthet og mentalisere gjennom å gå ut av hamsterhjulet og forske på seg selv. Det handler om å bryte gamle vaner og mønstre.
  • Foredraget vil bevisstgjøre deg på fallgruvene ledere tenderer å gå i, og hvilke teknikker og verktøy du kan bruke slik at du mestrer nye og vanskelige situasjoner bedre.

   

  Agnethe Ellingsen foredrag

  Endringsledelse – om å skape oppslutning og håndtere motstand

  • Alle ledere er ansvarlig for å gjennomføre endringer i større eller mindre grad. Noen skal skje fort, noen over lengre tid. Noen møter stor oppslutning, andre møter stor motstand. De fleste endringsprosesser lykkes ikke, i form av at endringen ikke varer eller målene ikke nås.
  • Endringer skaper usikkerhet og frykt, stabiliseringskreftene er sterke, men fra deg som leder forventes det tydelig retning og lederskap.
  • Hva gjør du som leder når du må ta beslutninger på usikkert grunnlag eller når medarbeidere tester deg for ditt lederskap? Hvordan håndterer du kollegaer som motarbeider deg?
  • Foredraget gir tips og råd til gode endringsprosesser og hvordan du samtidig kan lede deg selv slik at du får økt motstandskraft til å stå i endringer.

   

  Agnethe Ellingsen foredrag

  Motstandskraft og mestring

  • Noen ganger lengter vi etter endringer, men saboterer oss selv fra å nå våre mål. Frykten holder oss tilbake fra å realisere våre drømmer.
  • Livet byr på endringer både på det det profesjonelle og private plan. Hvordan kan man styrke sin egen motstandskraft og toleranse for endringer?
  • Hva kjennetegner de som mestrer vanskelige situasjoner eller forfølger ambisiøse mål og evner å nå dem?
  • Foredraget har fokus på hvordan du kan lede deg selv gjennom endringer, med blant annet teknikker fra mental trening. 
Uforpliktende forespørsel på Agnethe Ellingsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Agnethe Ellingsen