Lasting innhold ...

Ailo Gaup

Ailo Gaup

Tidligere verdensmester og norgesmester over flere omganger i motorcross - denne mannen ekspert på suksessoppnåelse

Ailo Gaup er en ettertraktet foredragsholder, og når spørsmål om suksessoppnåelse skal besvares er det få som kan matche hans integritet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvordan blir man Norgesmester? Og hvordan gjentar man suksessen igjen og igjen? For ikke å snakke om verdensmester? Og hvordan gjentar man dette?

Ailo Gaup gir i sitt engasjerende foredrag svar på disse spørsmålene. Karrière hans har taklet flere store tilbakeslag. Fra da drømmen om å bli verdens beste freestyle motocross-kjører ble sådd, til han høstet sitt sjette NM-gull og sitt andre VM-gull. Felles for dem alle er at han hver gang har kommet sterkere tilbake.

Ailo har lagt ned utallige timer med utholdende trening og fullt fokus på målet han ønsket. Dette har alltid vært en av toppidrettsutøverens store styrker, i fellesskap med betydningen av å sette seg store og ambisiøse mål.

I foredraget tar han opp essensielle ingredienser i oppskriften på suksess i en kontekst som ikke bare gjør det relevant for idrettsutøvere, men også for bedrifter i andre bransjer.

Ailo har tatt seg til finalen i Mesternes Mester på NRK og figurert som programleder for Norges Tøffeste, etter at han la opp som toppidrettsutøver.

Ailo har hatt en karrière der han har brukket til sammen 35 bein, komprimert rygg og nakke og flere ganger vært døden nær. Likevel har han gang på gang vist at det går an å reise seg igjen med fornyet motivasjon. Et Ailo Gaup foredrag til få deltakerne til å gjøre det samme.

Ailo Gaup foredrag kan holdes på norsk, samisk og engelsk.

    Ailo Gaup foredrag

    Foredrag

    • “Ailo – tross alt”
    • Motorsykkelstunt
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ailo Gaup

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ailo Gaup