Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

En svært engasjert og dedikert inspirator, coach og salgstrener

Alexander Reitan

Alexander Reitan

Inspirator, coach, salgstrener. Dette er en målorientert og engasjert mann - og det smitter av på publikum.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Alexander Reitan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Alexander

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Ønsker du påfyll av inspirasjon og motivasjon, coaching og prosessstyring, eller trening i klok kommunikasjon med kolleger, kunder og samarbeidspartnere? Alexander Reitan er en svært engasjert og dedikert inspirator, coach og salgstrener!

Et foredrag med Alexander Reitan gir deg:

 • En fin blanding mellom det personlige og faglig, det morsomme og alvorlige.
 • En svært engasjert foredragsholder.
 • Konkrete tips og verktøy for forbedring.

Alexander Reitan brenner for å gjøre deg til den best mulige utgaven av deg selv – på og utenfor jobb! Som fulltidskonsulent og foredragsholder dedikerer han tiden til studier av menneskelige atferdsmønster, og hva som driver utvikling og prestasjonsforbedring.

Når Alexander står på scenen er det vanskelig å være uengasjert. Han balanserer elegant mellom det personlige og det faglige, det morsomme og det alvorlige. Likevel er målet alltid konkret forbedring – ikke bare sirkus!

Alexander har en allsidig bakgrunn, hvorav man kan nevne to-årig befalsskole, tidligere aktiv Taekwon-Do instruktør og Master of Business Administration (MBA) etter studier i Norge, USA og Australia. Yrkeskarrieren har vært knyttet til operativt salg, salgsledelse, endringsledelse, kommunikasjonstrening samt strategisk organisasjonsutvikling.

Alexander er en konkurransemann. Han sier at alle store prestasjoner, ny innovasjon og kulturblomstring begynte med at ett individ sådde frøet til noe nytt. Frøet får vokse med interaksjonen mellom mennesker og det er derfor det er mellom mennesker at magi skapes! Du kan være frøet til den neste store nyvinningen eller resultatveksten. Alexander brenner for å vinne – sammen med deg!

Alexander Reitan foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Alexander Reitan

  Alexander Reitan foredrag

  Dedikert til måloppnåelse – Kraften i gode mål

  • Ambisjonen for dette foredraget er å inspirere til systematisk arbeid med egne mål og resultater.
  • Vi synliggjør verdien med å ha et bevisst forhold til mål, og likeledes belyser konsekvensen av å la situasjonens tilfeldigheter få være styrende.
  • Foredraget serverer en oppskrift for hva S.M.A.R.T.E mål er, slik at man unngår å sette unøyaktige, «synse»-mål, uten mulighet for å evaluere til en gitt tid.
  • Videre adresseres utfordringen med pålagte mål (les: salgsbudsjett) i forhold til egen motivasjon og premiering.
  • Avslutningsvis serveres en 4-punkts arbeidsmetode som motiverer og understøtter behandlingen av egne mål. Konkret, enkelt og motiverende!

   

  Alexander Reitan foredrag

  Ta et oppgjør med frykten, og voks!

  • Foredraget utfordrer tilhørerne til å tenke igjennom hvorfor vi gjerne tar full anerkjennelse når man har nådd et mål, og hvordan vi nærmest refleksbetont forteller historien om hvordan omkringliggende faktorer er årsaken for manglende måloppnåelse.
  • Hva er den grunnleggende og menneskelige drivkraften bak denne atferden? Kjenner vi oss igjen i konklusjonen om at det koker ned til en grunnleggende frykt som ligger i alle?
  • Videre utfordres publikum til å se denne frykten gjennom nye briller, og til slutt serveres en måte å håndtere den begrensende energien.
  • Ambisjonen er at tilhørerne skal motiveres til å ta et oppgjør med sine pålagte begrensninger, og realisere nye og større mål!

   

  Alexander Reitan foredrag

  Uovervinnelig lederskap – Selvledelse

  • Innledningsvis visualiseres betydningen av individet, og verdien av individuell tenking med tilhørende kreativitet.
  • Nytenking og kreativitet styres alltid av (kortsiktig) sinnstilstand og de mer langsiktige verdiene man velger som førende i eget liv.
  • Da nye og bedre resultat alltid kommer etter nye og bedre handling, noe som igjen kommer av nye og bedre følelser, og som igjen kommer av nye og bedre tanker, så er det gunstig å være bevisst på hva man kan gjøre for å inneha ønsket mulig sinnstilstand til den oppgaven man til enhver tid har.
  • Foredraget berører prinsipper innen NLP-coaching (Nevro Lingvistisk Programmering), og gir publikum en mental treningøvelse for å flytte seg fra en negativ sinnstilstand (eks: umotivert eller lei), til en gunstigere (eks: engasjert eller fokusert).

   

  Alexander Reitan foredrag

  Closing – Kunsten å påvirke

  • Foredraget tar et oppgjør med tittelen «selger».
  • Hva assosierer vi med ordet? Hva er egentlig oppgaven man har som selger? Hvem er ikke selgere?
  • Tilhørerne får forståelse for betydningen av å påvirke noen emosjonelt! Skal vi selge (påvirke) må vi forstå mekanikken bak det å påvirke andres følelser. Vi berører risikoen med «vaneloven» og vi gjennomgår de seks psykologiske behovene vi har.
  • Publikum utfordres til å identifisere sine to viktigste psykologiske drivere, som igjen tegner forståelse for at de man ønsker å påvirke, motiveres av forskjellige ting.
  • Foredraget konkluderer med et resonnement om prinsippene rundt verdisalg og gir en generell modell og mal for den optimale salgpresentasjon. Denne modellen gir et supert utgangspunkt for å revitalisere gamle vaner innen salg og kundepresentasjoner!
Alexander Reitan - "Closing - kunsten å påvirke"

Alexander Reitan - "Closing - kunsten å påvirke"

Vis foredrag med Alexander Reitan
Uforpliktende forespørsel på Alexander Reitan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Alexander Reitan