Lasting innhold ...

Alf Inge Stiansen

Alf Inge Stiansen

NLP trener og foredragsholder med bred erfaring innen presetasjons- og ledelsesutvikling. Bli den optimale lederen!

Alf Inge Stiansen er en dyktig foredragsholder og holder motiverende foredrag om ledelse, mentale strategier, motivasjon og prestasjon.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alf Inge Stiansen er en internasjonalt sertifisert NLP-trener, har en Mastergrad i Strategy & International Business og en Krigsskoleutdannelse. Han er en av få som vitenskapelig har dokumentert lederskapet som skaper den beste prestasjonskulturen, og har de siste årene designet og gjennomført effektfulle programmer både for nasjonale og internasjonale selskaper.

Spesialområder: Lederskap, prestasjonsheving, mentale strategier og motivasjon, forståelse av forandringsprosesser, design og utvikling av nye konsepter og bedriftsinterne programmer, trener på samtlige NLP utdannelser.

Alf Inge har solid og bred erfaring med å drive prestasjonsutvikling både på individnivå og i større grupper, og er ofte å se på større scener grunnet sine formidlingsevner.

Alf Inge Stiansen foredrag holdes på norsk og engelsk.

  Alf Inge Stiansen foredrag

  Det optimale lederskapet

  • Hva kjennetegner det optimale lederskapet – det lederskapet som som skaper de beste økonomiske resultatene og de mest lojale kundene?
  • Hvilke adferdstrekk hos ledere skaper den største viljen og evnen hos medarbeidere til å øke sine prestasjoner og ta et personlig ansvar for resultatforbedring – hver dag?
  • Dette foredraget gir konkrete svar på disse spørsmålene og sterke anbefalinger på hvordan man skaper en kultur der dette lederskapet får plass til å slå rot i organisasjonen og i den enkelte leder.
  • Funnene baserer seg på vitenskapelige studier av 300 ledere, 3000 medarbeidere, 45 000 kunder og økonomiske analyser av alle enhetene til de involverte lederne.
  • Dette kombinert med erfaringer fra ulike bedriftsinterne lederutviklingsprogrammer og forandringsprosesser gjør dette temaet til et svært ettertraktet foredrag.

   

  Alf Inge Stiansen foredrag

  I hodet på en mester

  • Hva er det som gjør at enkelte mennesker utvikler storhet innen sitt område, og hva kan vi lære av disse slik at vi kan forbedre våre prestasjoner og resultater markant?
  • Om du ønsker å utvikle storhet på noe kan det være en idé å la seg inspirere av de som har klart det gjennom historien.
  • Det finnes nemlig noen vesentlige trekk som går igjen på tvers av ulike fagområder.
  • Fascinasjonen for å studere suksess har pågått i flere tiår, og mange av trekkene går igjen i de ulike studiene.
  • Kop Kopmeyer må særlig nevnes i dette arbeidet. Han har studert suksessfulle mennesker i over 50 år, lest over 6000 bøker og presentert 1000 prinsipper for ulike suksesser. Hans egen oppsummering på hva som er det vesentligste i hans funn er: Lær av eksperter!
  • Alf Inge kombinerer denne innsikten med egne erfaringer fra å ha trent alt fra ledere, selgere, gründere og toppidrettsutøvere.

   

  Alf Inge Stiansen foredrag

  Prestasjonsnivåer

  • Hvordan bygger man personlig integritet? På hvilke nivåer utvikler en kultur seg? Hva påvirker beslutningsprosesser på individ– og organisasjonsnivå? Hvilke nivåer og temaer må ivaretas for å sikre varig forandring og kontinuerlig prestasjonsheving?
  • Dette foredraget tar utgangspunkt i de logiske nivåene utviklet av Robert Dilts, og gir en «aha»-opplevelse i hva som skal til for å drive gjennom endringer og sikre en helhetlig utvikling.
  • Her blir det gitt konkrete tips og eksempler man kan ta i bruk for å sikre samsvar mellom overordnede mål og den faktiske prestasjonen i hverdagen.
  • Dette foredraget er et absolutt «må ha» for å virkelig forstå hvordan man skaper varige adferdsendringer!

   

  Alf Inge Stiansen foredrag

  Prestasjonsledelse

  • Hva er det som påvirker en prestasjon i øyeblikket? Hvordan kan du med enkle og svært effektive grep påvirke din tilstand slik at du får det resultatet du ønsker deg – her og nå? Hvilke faktorer er det som påvirker din evne til å lede deg selv til økte prestasjoner?
  • Dette foredraget har en svært pragmatisk og virkningsfull tilnærming til hvordan du kan øke din selvledelse og dermed dine resultater.
  • Tilstandstyring er et svært etterspurt tema i alt fra toppidrett, lederskap, salgsarbeid, servicesituasjoner og i kommunikasjonen.
  • Det blir presentert en helt konkret modell og deltakerne får en ny innsikt i hvordan vi mennesker operer mentalt.

  Alf Inge legger sin stolthet i å tilpasse verktøyene og metodene til forsamlingen slik at den enkelte deltaker kan ta i bruk læringen i sin rolle umiddelbart.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Alf Inge Stiansen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Alf Inge Stiansen