Lasting innhold ...

Andreas Gravdal

Andreas Gravdal

Anticoach, forfatter og podcaster.

Andreas Gravdal har de siste 20 årene hjulpet voksne og ungdom landet over med holdninger og forventninger til oss selv. Et foredrag med Andreas handler ikke om suksessoppskrifter. Men om substans, mening, retning og ikke minst: Følelsen av å være god nok uten å alltid være best.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Andreas Gravdal er fra Bergen. Han har ikke vunnet olympisk gull, gått over nordpolen eller besteget Mount Everest. Han er en selvlært fyr som i nærmere 20 år har formidlet sine ideer og tanker om livet gjennom foredrag, samtaler, bøker og podcast.

Gjennom sitt Anticoach arbeid når Andreas fram til både unge og voksne. Han har en avslappet men engasjerende stil og er en ettertraktet foredragsholder.

De siste ti årene har Andreas reist landet rundt med foredrag for unge og voksne med sitt “senk skuldrene og løft blikket” perspektiv og har møtt over 50.000 mennesker i Norge. Typiske publikum for hans foredrag spenner seg fra ungdom til voksne og offentlige virksomheter til private bedrifter.

Andreas har også gitt ut to bøker; “En utrolig bra bok for unge folk” og “2. Plass holder, takk” som også ett av foredragene hans heter. Høsten 2018 lanserte han også en egen Anticoach podcast hvor han ukentlig deler sine refleksjoner og har besøk av interessante mennesker.

  Andreas Gravdal foredrag

  2.PLASS HOLDER, TAKK

  Når pilene peker oppover i antall mennesker som opplever at de «aldri» strekker til og stadig flere unge og voksne møter den berømte veggen, er det på tide å ta en fot i bakken og spørre hva det er vi holder på med?

  Suksess er fint. Og mål er flott. Men ingen av delene er noen indikator på om man har det bra. I dette foredraget vil Andreas inspirere deg til å slippe taket i jaget etter perfekte resultater. Han slår et slag for andreplassen. Og ikke minst: følelsen av å være god nok uten alltid å være best.

   

  Andreas Gravdal foredrag

  UNGDOM OG SELVBILDE

  Hvorfor dropper noen ut av skolen, mens andre får greie karakterer?

  Hvorfor snakker noen med alt og alle, mens andre leiter etter hullet i bakken?

  Hvorfor tar enkelte utfordringer på strak arm, mens andre knapt gidder å stå opp om morgenen?

  I dette foredraget har Andreas samlet sitt kjernebudskap i møte med ungdom. Forklart på en morsom og lettfattelig måte gir han unge folk konkrete råd i møte med tema som selvbilde, valg, grensesetting, merkelapper m.m.

   

  Andreas Gravdal foredrag

  RETNING

  Motivasjon og retning henger nøye sammen.

  Uten en klar retning er det vanskelig å motivere seg for veien man trenger å gå, være seg om vi snakker om personlig liv, familieliv eller arbeidsliv. Å bare flyte med strømmen tar deg garantert avgårde, men ikke nødvendigvis dit du ønsker deg.

  Derfor ønsker Andreas i dette foredraget både å utfordre og inspirere deg til å finne eller finne tilbake til din retning i livet.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Andreas Gravdal

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Andreas Gravdal