Lasting innhold ...

Anne-Gunn-Halvorsen1

Anne Gunn Halvorsen

Journalist og forfatter av selvhjelpsbok som holder foredrag om å takle de små og store tingene i livet!

Anne Gunn Halvorsen startet journalistkarrièren som fjortenåring og har aldri sluttet å stille spørsmål etter det. Med foredraget ”Livet og korleis leve det”, oppkalt etter den bestselgende boken med samme navn, får du kloke, underholdende og interessante svar på alt du skulle lure på om livet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Etter 13 år som fulltidsjournalist i hovedstaden, oppdaget Anne Gunn Halvorsen til sin store skrekk at hun hadde researchet nesten alt her i verden – utenom selve livet.

Hun dedikerte derfor et helt år til å finne svaret på de store spørsmålene i hverdagen. Hun leste forskingsrapporter, gravde seg ned i statistikk og politisk historie, intervjuet professorer og fagfolk, dro på samlivskurs og finanskonferanse og snakket med rundt 50 voksne over hele Norge.

Resultatet ble boka ”Livet og korleis leve det” som kom ut i 2017 til strålende anmeldelser. Boka fikk terningkast 5 i Dagbladet, og ble kalt ”den eneste selvhjelpsboka du virkelig trenger” av anmelder Hilde Østby i Aftenposten. Den fikk også massiv pressedekning, entret bestselgerlistene, ble kjøpt inn av Kulturrådet, og er nå trykket opp i tredje opplag.

Anne Gunn Halvorsen har nå tatt det et skritt videre og utviklet et foredrag som tar lytteren gjennom alt det viktigste man må vite om livet. Foredraget retter seg mot voksne i alle aldre, og anbefales til alle som har et liv – eller gjerne skulle hatt det.  

Man kan forvente både latter, tårer og litt lavere skuldre etter at Halvorsen på lettbeint, men seriøst vis har ledet deg gjennom tema innen kjærlighet, tid, penger, mat og død.

Anne Gunn Halvorsen har arbeidet som nyhetsjournalist i Dagens Næringsliv og vært featurejournalist i Dagbladet Magasinet. Hun er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo, og har studert litteraturvitenskap på Universitetet i Oslo.

Anne Gunn Halvorsen foredrag kan holdes på norsk, og har også lang erfaring i å intervjue bedriftsledere og underholdningsprofiler.

  Anne Gunn Halvorsen foredrag

  LIVET OG KORLEIS LEVE DET

  • Resultatet av ett års research på selve hverdagslivet. Dette Anne Gunn Halvorsen foredrag tar utgangspunkt i den bestselgende boka med samme navn. Av Aftenposten kalt ”den eneste selvhjelpsboka du virkelig trenger”.
  • Her får man svar på hvordan takle alt fra kjærligheten, tidsklemma og døden. Svarene er solid fundert i forskning, statistikk og feltarbeid.
  • Dette Anne Gunn Halvorsen foredrag er personlig, underholdende og vil gjøre tilhørerne klokere – og få dem til å senke skuldrene.
  • Kjærlighet, hvordan leve sammen og hvorfor folk egentlig blir skilt.
  • Tid, hvordan disponere tiden og ikke bli så forbanna av alt husarbeidet.
  • Penger, hvor rik man egentlig er og boligrentenes mystiske vesen.
  • Mat, hva man egentlig kan og bør spise nå som alt er så farlig.
  • Død, hvordan overleve døden og unngå å dø før man må.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Anne Gunn Halvorsen