Lasting innhold ...

Ari Behn

Ari Behn

Forfatter, kunstner, foredragsholder og konferansier

Posør, provokatør og påfugl. Fargerik og spennende. Ari Behn er det mange meninger om. Selv er han ikke bekymret for å bli mislikt eller kritisert. Det er likegyldigheten han vil til livs.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ari Behn dundret inn i offentligheten med den kritikerroste debutboken «Trist som faen» på slutten av 90-tallet. Etter dette finnes det nesten ingen nordmann som ikke har et forhold til forfatteren, tv-personligheten og kunstneren Ari Behn.

Selv om han har måttet tåle mye oppmerksomhet og kritikk rundt egen person, har han alltid målbevisst fulgt sin egen drivkraft og ikke vært redd for å gå egne veier, uansett hva andre har måttet mene. Selv beskriver han sin rolle i offentligheten som en løs kanon på dekk.

Bak alle de offentlige rollene og den mystiske karakteren finnes også hverdagsmennesket Ari. Mennesket som begynner der fasaden slutter – og det er han du blir kjent med i foredraget hans.

  På egne Behn

  • I dette foredraget møter du en åpen og ærlig Ari Behn som på sin særegne måte forteller sin historie. Ari snakker om betydningen av personlig drivkraft og det å brenne for noe. Han er opptatt av mot og av å utfordre seg selv, på tross av begrensninger og fordommer.
  • Med en genuin interesse og kjærlighet for det mellommenneskelige, er Ari også opptatt av viktigheten av relasjoner som nøkkel til både personlig og kollektiv vekst. Mennesker er opptatt av mennesker – og det er i møte med hverandre at utvikling skjer.

  Konferansier

  • Som konferansier tilfører Ari Behn ditt arrangement en trygg ramme og en egenartet sjarme. Han balanserer fint mellom humor og profesjonalitet, og bidrar til å sy sammen programmet på en elegant måte som skaper et helhetlig og minneverdig arrangement.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ari Behn

Les mer...

Foredragsholdere relatert til