Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Motiverende og sterkt om motgang og å nå sine mål

Aron Anderson

Aron Anderson

La deg fortrylle av en tankevekkende historie. Du vil ikke mangle inspirasjon og motivasjon med denne foredragsholderen.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Aron Anderson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Aron

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Alvorlig sykdom snur livet på hodet, noe Aron Anderson allerede som barn fikk erfare. På tross av, eller kanskje på grunn av kreften som gjorde han rullestolbundet, har han skapt sitt eget liv på egne vilkår. Et liv fullt av utfordringer, erobringer, sportsånd og eventyrlyst.

Et foredrag med Aron Anderson gir deg:

 • En gripende livshistorie.
 • Konkrete tips om hvordan utvikle en vinnende innstilling.
 • En inspirasjonsboost med både latter og alvorlig innsikt.

Knapt åtte år gammel fikk Aron Anderson en utenkelig beskjed: han hadde kreft. På sin åttende fødselsdag fikk han sin første cellegiftbehandling. Kreften var sta og krevde en omfattende operasjon som førte til at han havnet i rullestol, men operasjonen reddet også livet hans – et liv han i dag lever til det fulle.

Aron Anderson har vært med i tre ulike sporter i fire forskjellige Paralympics, vært med på flere Vasaløp, syklet til Paris og svømt til Åland. I tillegg har han gjennomført den svensk klassikeren hvor man klatrer Kilimanjaro på under 24 timer. Alt dette uten bena til hjelp.

Selv om kreften har slått han flere ganger har Aron Anderson nektet å gi slipp på livet eller sport. Han er et levende bevis på at ingenting er umulig, og har en sjeldent sett livsgnist og positivitet som smitter over på alle som møter han.

Aron Anderson brenner for å hjelpe andre og er ambassadør for Barnas Kreftforening i Sverige. Gjennom sine mange prosjekter og ekspedisjoner har han i mange år samlet inn penger til deres livsviktige forskning og virksomhet. Han er også en svært hyppig foredragsholder med over 100 foredrag i året, og hjelper noen av Sveriges største selskaper med å maksimere sitt potensial og å nå sine mål.

Book et inspirerende foredrag med Aron Anderson i dag!

Aron Anderson foredrag holdes på svensk.

Vis foredrag med Aron Anderson

  Aron Anderson foredrag

  Å realisere drømmer – om mål, motivasjon, samarbeid og drivkraft

  • Aron Anderson vet hvilken makt den mentale innstillingen vår kan utgjøre. Nå deler han sine beste tips om hvordan du og teamet ditt kan utvikle en vinnende innstilling, og hvordan man konvertere den til suksess i praksis. “Jo større mål – desto bedre reise.”
  • I dette foredraget får du innblikk i en gripende livshistorie, men også fremgangsstrategier for å nå virkelige store mål.
  • Foredraget tar opp emner som blant annet teamwork, fremgang, eventyr, motivasjon når det kjennes tungt, glede, CSR og veldedig arbeid, humor, muligheter, perspektiver og mål.
  • Book en ordentlig inspirasjonsboost som tilbyr både latter og mer alvorlig innsikt. Alle foredrag er skreddersydd til dine ønsker og behov!
Aron Anderson - Doing the impossible!

Aron Anderson - Doing the impossible!

Vis foredrag med Aron Anderson
Uforpliktende forespørsel på Aron Anderson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Aron Anderson