Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Lær hvordan innovasjon, design og ingeniørkunst kan bidra til vekst og økt lønnsomhet

Bård Eker

Bård Eker

Designer for Koenigsegg, entreprenør, gründer og forretningsmann som har prestert å gjøre drømmene sine til virkelighet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bård Eker

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bård Eker er en av Norges mest fremtredende industridesignere, og har på relativt kort tid skapt seg et stort navn på flere områder.

Et foredrag med Bård Eker gir deg:

 • Inspirasjon til kreativitet og innovasjon.
 • En energisk og engasjert foredragsholder.
 • Personlige historier kombinert med faglig tyngde.

Bård Eker er både industridesigner og gründer. Han er mannen som gjør business av guttedrømmen, og har satt preg på utvikling og innovasjon hos flere toneangivende norske og internasjonale bedrifter. Bård er kanskje mest kjent for å være designer for den svenske bilprodusenten Koenigsegg. Han står også bak de spektakulære speedbåtene Hydrolift, barnevognen Xplory fra Stokke, projectorer for Projectiondesign og mye mer.

Bård driver og eier bedriftsgruppen Eker Group, som blant annet inkluderer Eker Design. Ekers forretnings- og designvirksomhet er i stor grad fokusert på raske motorkjøretøy. Eker Group eier blant annet 49% av racerbilprodusenten Koenigsegg, i tillegg til å være heleier av båtprodusenten Hydrolift.

Eker Design har i perioden 1998 – 2014 vunnet Merket for god design (Norsk Designråd) ikke mindre enn 14 ganger i kategorien Industridesign. De vant også den internasjonale designprisen Red Dot Award i 2011, og Hedersprisen fra Norsk Designråd i både 2013 og 2014.

Bård Eker er en energisk mann med lopper i blodet; besatt av jobben, fremdrift og av å skape noe nytt. Book et spennende og skreddersydd foredrag, og lær mer om hva som har gjort Bård Eker til en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører.

Bård Eker foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Bård Eker

  Bård Eker foredrag

  Action

  • Et spennende og lærerikt Bård Eker foredrag om kreativitet, visjoner, innovasjon, konkurransekraft, høyt tempo og hvilken betydning dette har for suksess.
  • Foredraget er et dypt personlig foredrag med faglig tyngde. Bård bruker spennende historier, eksempler og metoder for å vise tilhørerne hvordan man kan våge å satse og nå sine mål ved å tenke annerledes.
  • Foredraget appellerer meget bredt, og passer godt til alle anledninger, bransjer og organisasjoner. Foredraget kan også spesialiseres mot salg.
  • Bård tilpasser og skreddersyr foredraget etter kundens ønske og behov!

   

  Bård Eker foredrag

  La deg begeistre!

  • Bli med på et foredrag om innovasjon, høyt tempo, vilje og mot. Lær hvordan innovasjon, design og ingeniørkunst kan bidra til vekst og økt lønnsomhet. Se hvordan Eker-systemet og deres kunder har tatt nye markedsposisjoner og skapt økt kollektiv begeistring, gjennom målrettet, forretningsdrevet innovasjon.
  • Dette Bård Eker foredrag byr på en motiverende time hvor dere får innsikt i historien om industridesigner og gründer Bård Eker. Hva har gjort han til en av Skandinavias mest suksessfulle og etterspurte entreprenører?
  • I perioden 1983 – 2017 har Eker Design AS vunnet 22 høythengende designprisen, herunder Red Dot Award og Design Intelligence Award. I tillegg har Eker Design vunnet hedersprisen fra Norsk Designråd 2 ganger for postbilen Loyd’s Paxter og snøryddingsutstyret Øverårsen Performance Line.
  • De fleste forbinder Bård Eker med utviklingen av den eksklusive super-sportsbilen Koenigsegg, samt båtverftet Hydrolifts båter og skøyter til de private og profesjonelle markedene.
  • Like imponerende er utviklingen av prosjektleverandøren projection Design, nye ploger for Kverneland, revolusjonerende medisinsk utstyr for trygg pasienttransport for EpiGuard, utviklingen av barnevogner for Stokke og videokonferanseutstyr for Cisco.

   

Uforpliktende forespørsel på Bård Eker

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bård Eker