Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Lær hvordan innovasjon, design og ingeniørkunst kan bidra til vekst og økt lønnsomhet

Bård Eker

Bård Eker

Designer for Koenigsegg, entreprenør, gründer og forretningsmann som har prestert å gjøre drømmene sine til virkelighet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bård Eker

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bård Eker er en av Norges mest fremtredende industridesignere, og har på relativt kort tid skapt seg et stort navn på flere områder.

Et foredrag med Bård Eker gir deg:

 • Inspirasjon til kreativitet og innovasjon.
 • En energisk og engasjert foredragsholder.
 • Personlige historier kombinert med faglig tyngde.

Bård Eker er både industridesigner og gründer. Han er mannen som gjør business av guttedrømmen, og har satt preg på utvikling og innovasjon hos flere toneangivende norske og internasjonale bedrifter. Bård er kanskje mest kjent for å være designer for den svenske bilprodusenten Koenigsegg. Han står også bak de spektakulære speedbåtene Hydrolift, barnevognen Xplory fra Stokke, projectorer for Projectiondesign og mye mer.

Bård driver og eier bedriftsgruppen Eker Group, som blant annet inkluderer Eker Design. Ekers forretnings- og designvirksomhet er i stor grad fokusert på raske motorkjøretøy. Eker Group  er heleier av båtprodusenten Hydrolift.

Eker Design har i perioden 1998 – 2014 vunnet Merket for god design (Norsk Designråd) ikke mindre enn 14 ganger i kategorien Industridesign. De vant også den internasjonale designprisen Red Dot Award i 2011, og Hedersprisen fra Norsk Designråd i både 2013 og 2014.

Bård Eker er en energisk mann med lopper i blodet; besatt av jobben, fremdrift og av å skape noe nytt. Book et spennende og skreddersydd foredrag, og lær mer om hva som har gjort Bård Eker til en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører.

Bård Eker kan holde foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Bård Eker
Bård Eker foredrag

Action

 • Et spennende og lærerikt foredrag med Bård Eker om kreativitet, visjoner, innovasjon, konkurransekraft, høyt tempo og hvilken betydning dette har for suksess.
 • Foredraget er et dypt personlig foredrag med faglig tyngde. Bård bruker spennende historier, eksempler og metoder for å vise tilhørerne hvordan man kan våge å satse og nå sine mål ved å tenke annerledes.
 • Foredraget appellerer meget bredt, og passer godt til alle anledninger, bransjer og organisasjoner. Foredraget kan også spesialiseres mot salg.
 • Bård tilpasser og skreddersyr foredraget etter kundens ønske og behov!
Bård Eker foredrag

La deg begeistre!

 • Bli med på en motiverende time som forteller om Bård Ekers kreative og spennende reise, spekket med stor innsatsvilje og utrolig mot. Hør hvordan Team Eker og deres kunder har tatt nye markedsposisjoner og skapt økt kollektiv begeistring, gjennom målrettet forretningsdrevet innovasjon.
 • Banebrytende design, kreativitet og innovasjon skapt i et høyt tempo har gjort Bård Eker til en av Skandinavias mest kjente og suksessfulle entreprenører. Eker er industridesigner av yrke og har satt sitt preg på utvikling og innovasjon hos en rekke toneangivende norske og internasjonale bedrifter. Selv har han med sitt team og egne selskaper involvert seg i flere bransjer med ekstreme designkrav og fremtidsrettede løsninger, gjerne ispedd fart og frekke linjer. Uansett oppgave har hovedfokuset vært å løse dem med base i Fredrikstad og flest mulige norske underleverandører.
 • Reisen har så langt skapt mange spennende og innovative produkter og merkevarer, ved siden av høythengende priser og utmerkelser som Norsk Designråds Hederspris og designverdenens Oscar pris Red Dot Award. De fleste ved gjentatte anledninger.
 • Høyt tempo og klare visjoner driver Team Eker. Der andre mener noe er umulig, trigges Bård Eker ekstra etter å finne muligheter og skape løsninger.
Uforpliktende forespørsel på Bård Eker

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bård Eker