Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Lær å få det beste ut av selv det vanskeligste samarbeidet

Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz er en av Norges mest suksessrike kvinnelige popartister med 4 spellemannspriser og flere album på topplistene. Hør om hennes spennende karrière og popmusikkens ukjente og fascinerende verden.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bertine Zetlitz

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bertine Zetlitz er en norsk popartist, komponist og forfatter. Hun begynte å skrive musikk da hun var 9 år gammel og hadde sin platedebut i 1997 med singelen Getting Out. I løpet av karrieren ble Bertine en av Norges mest populære popartister, med gjentatte album som toppet lytterrangeringer.

ET FOREDRAG MED BERTINE ZETLITZ GIR DEG:

 • Den spennende historien til en av Norges største popartister.
 • Gode råd og verktøy for hvordan du kan gjøre ethvert samarbeid til noe produktivt og lønnsomt.
 • Innblikk i popmusikkens skjulte verden, og motgangen og hindringene den har å by på.

 

Karrièren som popartist begynte i 1998 med albumet Morbid Latenight Show som vant henne  spellemannprisen for Årets Nykommer og Popartist. Den første store suksessen til Bertine var albumet Beautiful so Far, utgitt i 2000, som rangerte #2 i Norge. Det store gjennombruddet kom tre år senere med albumet Sweet Injections som rangerte #1 i Norge. Beautiful so Far vant henne henne spellemannprisen som Popsolist, mens Sweet Injections vant henne spellemannprisen som Kvinnelig Popsolist.

Bertine har vunnet til sammen 4 spellemannpriser, og var i 2004 Norges mestselgende kvinnelige artist. I utenlandske samarbeid jobbet hun med flere produsenter, blant annet komponisten Magnus Fiennes, Richard X og Fred Ball som senere har jobbet med artister som Rihanna og Beyonce.

Samtidig som karrièren til Bertine har sett store suksesser, har hun også opplevd motstand og harde oppoverbakker. Hun måtte ofte trenge gjennom ufruktbare samarbeid og gjøre det beste av alle situasjoner. Samtidig måtte hun forholde seg til oppmerksomheten fra media og journalister som ofte kunne bli i meste laget. Karrièren hennes har ikke bare vært en dans på roser, og erfaringene er i dag blitt grunnlaget til hennes foredrag.

Vis foredrag med Bertine Zetlitz

  Bertine Zetlitz foredrag

  Å vinne på bortebane

  Vi lever i en hverdag full av nye konstellasjoner og omstillinger. Du skal yte bedre og bedre i samarbeid med nye folk og innenfor tildels nye strukturer. I dette foredraget snakker Bertine Zetlitz  om samarbeid med utgangspunkt i en, kanskje for mange, uvant og grenseløs verden. Popmusikkens.

  Bertine tar utgangspunkt i sine 8 albumutgivelser fra 1998 og frem til i dag, belyser allmenne utfordringer rundt det å jobbe sammen fra et nytt perspektiv og forsøker å besvare det evige spørsmålet; Hvordan få det beste ut av ethvert samarbeid?

Uforpliktende forespørsel på Bertine Zetlitz

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bertine Zetlitz