Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Få det beste ut av selv det vanskeligste samarbeidet

Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz er en av Norges mest suksessfulle kvinnelige popartister, med 4 spellemannspriser og flere album på topplistene.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bertine Zetlitz

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Bertine

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Bertine Zetlitz er en norsk popartist, komponist og forfatter. Hun begynte å skrive musikk da hun var 9 år gammel og hadde sin platedebut i 1997 med singelen Getting Out. I løpet av karrieren ble Bertine en av Norges mest populære popartister, med gjentatte album som toppet lytterrangeringer.

Et foredrag med Bertine Zetlitz gir deg:

  • Den spennende historien til en av Norges største popartister.
  • Gode råd og verktøy for hvordan du kan gjøre ethvert samarbeid til noe produktivt og lønnsomt.
  • Innblikk i popmusikkens skjulte verden, og motgangen og hindringene den har å by på.

Bertine Zetlitz har sett store suksesser, men hun har også opplevd mer motstand og hardere oppoverbakker enn de fleste. Hun har ofte måttet trenge seg gjennom ufruktbare samarbeid og gjort det beste av alle situasjoner. Å gjøre det stort i popverdenen er et kontinuerlig møte med omstillinger, endringer og nye utfordringer. Karrièren hennes har ikke bare vært en dans på roser, og erfaringene er mange.

Karrièren som popartist begynte i 1998 med albumet Morbid Latenight Show, som vant henne spellemannprisen for Årets Nykommer og Popartist. Den første store suksessen til Bertine var albumet Beautiful so Far, utgitt i 2000, som rangerte #2 i Norge. Tre år senere kom det store gjennombruddet med albumet Sweet Injections som rangerte #1 i Norge. Beautiful so Far vant henne spellemannprisen som Popsolist, mens Sweet Injections vant henne spellemannprisen som Kvinnelig Popsolist.

Bertine har vunnet til sammen 4 spellemannpriser, og var i 2004 Norges mestselgende kvinnelige artist. I utenlandske samarbeid jobbet hun med flere produsenter, blant annet komponisten Magnus Fiennes, Richard X og Fred Ball som senere har jobbet med artister som Rihanna og Beyonce.

Vis foredrag med Bertine Zetlitz
Bertine Zetlitz foredrag

Å vinne på bortebane

  • Vi lever i en hverdag full av nye konstellasjoner og omstillinger. Du skal yte bedre og bedre i samarbeid med nye folk og innenfor tildels nye strukturer. I dette foredraget snakker Bertine Zetlitz  om samarbeid med utgangspunkt i en, kanskje for mange, uvant og grenseløs verden. Popmusikkens.
  • Bertine tar utgangspunkt i sine 8 albumutgivelser fra 1998 og frem til i dag, belyser allmenne utfordringer rundt det å jobbe sammen fra et nytt perspektiv og forsøker å besvare det evige spørsmålet; Hvordan få det beste ut av ethvert samarbeid?
Uforpliktende forespørsel på Bertine Zetlitz

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bertine Zetlitz