Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Han gjør det hele så personlig og ærlig, at det er umulig å ikke bli smittet av engasjementet

Bjarne Brøndbo

Bjarne Brøndbo

Om det folkekjære medlemmet av D.D.E spiller musikk eller holder foredrag, opptrer han med samme smittende pasjon.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bjarne Brøndbo

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Bjarne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Bjarne Brøndbo er kjent som vokalist i den norske rockegruppa D.D.E., som i over 20 år har reist rundt om i Norge og skapt glede for hundretusenvis av mennesker.

Et foredrag med Bjarne Brøndbo gir deg:

 • Personlighet og ærlighet som det er umulig å ikke bli bergtatt av.
 • En varme og et engasjement som smitter.
 • Visdom og underholdning i skjønn forening.

Enten Bjarne Brøndbo synger om uviss ungdomskjærlighet eller lastebilturer opp E6, er det med en varme og en omsorg som levner liten tvil om at denne mannen har flere strenger å spille på.

Gjennom sine engasjement sammen med D.D.E for Frelsesarmeen og for sosialt entreprenørskap, har vi gjennom mange år dannet oss et bilde av ham som strekker seg langt utover showmannen fra Namsos i bar overkropp.

Suksessen som artist har også åpnet andre dører for den folkelige trønderen. Han har vært aktuell i en rekke TV-serier, blant annet som deltaker i serien «Hver gang vi møtes igjen» (2015) og som dommer på den nye sesongen av «Norske Talenter» (2015). Sommeren 2018 og 2019 var han medprogramleder i God sommer Norge på TV 2.

Bjarne har også drevet med flere soloprosjekter og har gitt ut en soloplate med navnet «Salmer på ville veier». I 2004 fikk han Amandaprisen for Norges beste teaterforestilling med «Purpur og gull» – en forestilling som ble spilt for 50 000 mennesker på Trøndelag Teater.

Som merkevarebygger, gründer, forretningsmann, ambassadør og meningsbærer, har han befestet seg som en naturlig del av norsk kulturliv og samfunn. Han engasjerer seg like gjerne lokalt som globalt, og han gjør det hele så personlig og ærlig, at det er umulig å ikke bli smittet av engasjementet.

Bjarne Brøndbo holder foredrag på norsk.

Vis foredrag med Bjarne Brøndbo
Bjarne Brøndbo foredrag

Sånn går no dagan

 • Som foredragsholder er Bjarne slik han er som person. En sjarmerende fyr, med et helt spesielt glimt i øyet. I foredraget kombinerer han visdom med underholdning, både i form av stand-up og musikk. En opplevelse du ikke vil glemme!
 • Noen av de vanligste beskrivelsene man hører om Bjarne Brøndbo er at han er varm, raus, empatisk og hardtarbeidende. For hardt arbeid og engasjement ligger virkelig til grunn i alt han foretar seg. Bjarne er imidlertid opptatt av at ingen kan være best på alle arenaer i livet, men at man må ha engasjement for å komme seg noen vei. Alle er gode på et eller annet. Vi må bare finne vårt talent og dyrke det, sier han.
 • I dette foredraget reflekterer Bjarne Brøndbo over livet, hvordan tidene forandrer seg og om valgene vi hele tiden må ta – og hvor vanskelig det kan være. Selv har han vært nødt til å balansere to liv – et som familiefar og et som suksessfull artist, noe som er like vanskelig som man skulle tro.
 • Gjennom sine verdier, betraktninger og erfaringer, lar han oss ta del i noen av de mestringsprossesene som er grunnlaget for hans suksess og livsglede. Både som en del av et team og som individ. Bjarne Brøndbos foredrag er preget av både humor og musikk, men har likevel et viktig budskap som gir grunnlag for refleksjon.
Bjarne Brøndbo foredrag

Det umulige e mulig

 • Dette er et foredrag fullspekket med underholdning og musikk, historier og anekdoter fra over 30 fantastiske år med DDE.
 • Kom tett på Bjarne Brøndbo og DDE. Bjarne tar deg med på en musikalsk reise, og byr samtidig på lærerike refleksjoner når han kaster blikk på noen av faktorene for bandets suksess. Det har ikke alltid vært «den strakaste vei’n»!
 • Det blir mange gode historier og ikke minst – god musikk, når Bjarne spiller noen av DDEs største hits.
 • Gled deg til et fantastisk show som kombinerer musikalske slagere, med et motiverende budskap og viktige påminnelser. Mye av det som begrenser oss er innstilling. Vi gir oss før vi har prøvd, når vi egentlig klarer mer enn vi tror. Kanskje «Det umulig e mulig»?

Referanser

Var akkurat det vi hadde ønsket oss, med vinkling til LEAN ispedd musikalske god biter og historier fra DDE. Bjarne gir alt på scenen, og er en entertainer som det ikke finnes så mange av.

Lill-Tone Grytvik

The Quartz Corp
Uforpliktende forespørsel på Bjarne Brøndbo

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bjarne Brøndbo