Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Han gjør det hele så personlig og ærlig, at det er umulig å ikke bli smittet av engasjementet

Bjarne Brøndbo

Bjarne Brøndbo

Om det folkekjære medlemmet av D.D.E spiller musikk eller holder foredrag, opptrer han med samme smittende pasjon.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bjarne Brøndbo

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjarne Brøndbo er kjent som vokalist i den norske rockegruppa D.D.E., som i over 20 år har reist rundt om i Norge og skapt glede for hundretusenvis av mennesker.

Et foredrag med Bjarne Brøndbo gir deg:

 • Personlighet og ærlighet som det er umulig å ikke bli bergtatt av.
 • En varme og et engasjement som smitter.
 • Visdom og underholdning i skjønn forening.

Enten Bjarne Brøndbo synger om uviss ungdomskjærlighet eller lastebilturer opp E6, er det med en varme og en omsorg som levner liten tvil om at denne mannen har flere strenger å spille på.

Gjennom sine engasjement sammen med D.D.E for Frelsesarmeen og for sosialt entreprenørskap, har vi gjennom mange år dannet oss et bilde av ham som strekker seg langt utover showmannen fra Namsos i bar overkropp.

Suksessen som artist har også åpnet andre dører for den folkelige trønderen. Han har vært aktuell i en rekke TV-serier, blant annet som deltaker i serien «Hver gang vi møtes igjen» (2015) og nå som dommer på den nye sesongen av «Norske Talenter» (2015).

Bjarne har også drevet med flere soloprosjekter og har gitt ut en soloplate med navnet «Salmer på ville veier». I 2004 fikk han Amandaprisen for Norges beste teaterforestilling med «Purpur og gull» – en forestilling som ble spilt for 50 000 mennesker på Trøndelag Teater.

Som merkevarebygger, gründer, forretningsmann, ambassadør og meningsbærer, har han befestet seg som en naturlig del av norsk kulturliv og samfunn. Han engasjerer seg like gjerne lokalt som globalt, og han gjør det hele så personlig og ærlig, at det er umulig å ikke bli smittet av engasjementet.

Bjarne Brøndbo foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Bjarne Brøndbo

  Bjarne Brøndbo foredrag

  Sånn går no dagan

  • Som foredragsholder er Bjarne slik han er som person. En sjarmerende fyr, med et helt spesielt glimt i øyet. I foredraget kombinerer han visdom med underholdning, både i form av stand-up og musikk. En opplevelse du ikke vil glemme!
  • Noen av de vanligste beskrivelsene man hører om Bjarne Brøndbo er at han er varm, raus, empatisk og hardtarbeidende. For hardt arbeid og engasjement ligger virkelig til grunn i alt han foretar seg. Bjarne er imidlertid opptatt av at ingen kan være best på alle arenaer i livet, men at man må ha engasjement for å komme seg noen vei. Alle er gode på et eller annet. Vi må bare finne vårt talent og dyrke det, sier han.
  • I dette Bjarne Brøndbo foredrag reflekterer han over livet, hvordan tidene forandrer seg og om valgene vi hele tiden må ta – og hvor vanskelig det kan være. Selv har han vært nødt til å balansere to liv – et som familiefar og et som suksessfull artist, noe som er like vanskelig som man skulle tro.
  • Gjennom sine verdier, betraktninger og erfaringer, lar han oss ta del i noen av de mestringsprossesene som er grunnlaget for hans suksess og livsglede. Både som en del av et team og som individ. Bjarne Brøndbos foredrag er preget av både humor og musikk, men har likevel et viktig budskap som gir grunnlag for refleksjon.
Uforpliktende forespørsel på Bjarne Brøndbo

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bjarne Brøndbo