Lasting innhold ...

Bjørn Richard Johansen

Bjørn Richard Johansen

Med erfaring fra flere forskjellige typer av bedrifter kan denne foredragsholder hjelpe alle med krisehåndtering!

Bjørn Richard Johansen er en av landets mest erfarne rådgivere innen operativ krisehåndtering. Han har operativ erfaring fra rådgiverrollen i mange krise-caser i inn- og utland for privat og offentlig sektor, for merkevareselskaper og børsnoterte selskaper. Han er partner og seniorrådgiver i First House og var initiativtaker til etableringen.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjørn Richard Johansen er en av landets mest erfarne rådgivere innen operativ krisehåndtering. Han har operativ erfaring fra rådgiverrollen i mange krise-caser i inn- og utland. For privat og offentlig sektor, for merkevareselskaper og børsnoterte selskaper. Han er partner og seniorrådgiver i First House og var initiativtaker til etableringen.

I perioden 2005-2008 var han ansvarlig for kommunikasjon i Glitnir globalt. Da Islands finanssystem kollapset i løpet av tre dager i oktober 2008, etablerte landets regjering en krise- og beredskapsorganisasjon og engasjerte Bjørn Richard Johansen til å bygge opp denne.

Bjørn Richard Johansen har bakgrunn fra ulike topplederstillinger. Han startet sin karrière som journalist i NRK parallelt med siviløkonomutdanningen ved Handelshøyskolen BI.

Bjørn Richard Johansen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Bjørn Richard Johansen foredrag

  Strategisk ledelse i kriser: Krisehåndtering

  • Krisehåndtering er krevende, men er en krise egentlig en ny stor mulighet?
  • Bjørn Richard Johansen foredrag krydret med teori og praktisk erfaring, humor og skildringer av hvordan krisen rammer menneskene som er berørt.
  • Hans perspektiv er at en krise ofte kan by på store muligheter dersom ledelsen sørger for at den blir løst og håndtert på en god måte, og de berørte arbeider godt i team.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Bjørn Richard Johansen