Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
profile-cover-generic-01-blue
Eric Thyrell

Eric Thyrell

Få hjelp til å forbedre salgsteamet deres med en salgscoach som har jobbet for noen av de største bedrifter i verden!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Eric Thyrell

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om du vil bli flink til noe må du øve på det. Dette gjelder også samarbeid og kommunikasjon. Eric Thyrell har i mange år hjulpet enkeltpersoner, grupper og hele bedrifter til å skjerpe sine kommunikative ferdigheter. Med mye humor, energi og tilstedeværelse har han inspirert folk over hele Norden til å legge til rette for konflikthåndtering, økt salg, mer nyskapende tenkning og effektiv forandring.

Hver dag er det nye møter. Hjemme rundt kjøkkenbordet, i butikken, på jobb, på nettet og på treningsstudioet. Noen ganger går det bra, iblant kunne det gått bedre.

Eric Thyrell gir bedrifter og organisasjoner verktøyene til å kommunisere slik at budskapet når frem, både internt og eksternt.

Med sin brede erfaring yrkeserfaring og engasjerende scenepersonlighet har Eric Thyrell blitt en ettertraktet foredragsholder og underviser. Gjennom årene har han holdt foredrag for mer enn 20 000 mennesker over hele Norden, alltid til gode tilbakemeldinger.

Kundene hans er alt fra store multinasjonale selskaper som står overfor endringer, til små startups som vil få inspirasjon til effektiv intern kommunikasjon. Noen av organisasjonene han har holdt foredrag for er Nordea, Ernst & Young, IBM, Toyota, Microsoft og Ericsson.

Mottoet hans er at en forelesning med Eric Thyrell skal være morsom og inspirerende. Og ikke minst – fullpakket med konkrete verktøy som kan brukes direkte i publikums hverdag. Og det er de. Hver gang. Book et inspirerende foredrag med Eric Thyrell og lær deg kommunikasjonens mekanismer!

Eric Thyrell holder foredrag på svensk og engelsk.

Vis foredrag med Eric Thyrell

  Eric Thyrell foredrag

  Å selge med hjertet

  • Forelder, sjef, kollega, selger eller oppfinner – så fort du vil få frem en idé eller at noen skal ta til seg budskapet ditt, gjelder det å tenke som en smart selger.
  • Salg handler ikke lenger om å prakke ting på kunder, det handler om å hjelpe kunden med å nå sitt mål. Takket være Internett og sosiale medier er dagens kunder mye mer belest og stiller høyere krav til service, håndtering og know-how fra selgere.
  • Eric Thyrell tar kål på vanlige myter om salg, viser hvordan man skaper vinn-vinn-situasjoner og hvordan man lykkes med kunsten å få kunden til å like deg, stole på deg og til slutt – kjøpe produktet ditt.
  • Book et inspirerende foredrag fullt av gjenkjennelig historier og praktiske tips om hvordan du kan øke salget!

   

  Eric Thyrell foredrag

  Våg å tenke stort

  • Vi lever i en verden som utvikler seg i et rasende tempo. Konsekvente sannheter som «hvis du gjør det du alltid har gjort, vil du få de samme resultatene du alltid har fått» er ikke lenger passende.
  • Når alt forandres rundt deg, kan det hende at du kommer til å få forskjellige resultater fra samme handling – på godt og vondt.
  • Eric Thyrell viser i dette foredraget hvordan vi kan lære å tenke nytt, å tenke større og være mer åpne for å forandre oss.
  • Hva vil du endre? Hvordan kan du gjøre viktige endringer i livet raskt? Hvordan tiltrekker du ditt eget potensial?
  • I dette inspirasjonsforedraget får du svarene og gnistene som gjør at du brenner igjen!

   

  Eric Thyrell foredrag

  HÖR DU I SYNE?!

  • Et energirikt foredrag om konflikthåndtering, samarbeid, kommunikasjon og ledelse.
  • Livet inneholder et uendelig antall møter mellom mennesker. Møter for å finne venner, kjærester, jobber og avtaler. Møter for å utveksle tanker og vokse som menneske. Noen av de viktigste ferdighetene vi kan investere tid i å trene, er å kunne samarbeide og kommunisere.
  • Eric Thyrell hjelper deg med å jevne toveiskommunikasjon basert på hva du møter og hjelper deg med å identifisere hvilken av de fire forskjellige kommunikasjonsstilene du velger.
  • Book et enkelt og underholdende foredrag med mye innsikt og gjenkjennelig latter!

   

  Eric Thyrell foredrag

  Selgende kundeservice

  • Det er merkbart når en selger kan snakke kundens språk.
  • Vil du at dine ansatte skal våge å stille spørsmålene som fører til en avtale? Ønsker du å gi selgerne muligheten til å møte ulike typer kunder? Vil du opprette en konsensus der alle med kundekontakt ser seg selv som en selger? Da er dette foredraget for deg og dine ansatte!
  • God behandling og personlig service betyr mer salg. Eric Thyrell går gjennom de forskjellige komponentene på en god måte og viser hvilke spørsmål vi må våge å stille oftere.
  • Du får konkrete, konkurransedyktige verktøy, smarte teorier og mange underholdende historier for å skape kundeservice i verdensklasse!

   

  Eric Thyrell foredrag

  Konflikthåndtering i hverdagen

  • Vår hverdag er full av møter med andre mennesker. Noen ganger er det bra, noen ganger kunne det gått bedre og noen ganger krasjer det totalt. Hvordan kan vi unngå unødvendige konflikter og misforståelser, og hvordan kan vi komme igjennom dem når de oppstår?
  • Eric Thyrell tilbyr i dette foredraget mange tips og verktøy for hvordan man kan bli bedre til å kommunisere og håndtere konflikter. Vi blir kjent med konfliktmekanismene og de fire faktorene som påvirker dem, betydningen av å lytte, hvordan vi tilpasser oss motparten og mye mer.
  • 70% av alle konflikter skyldes faktisk misforståelser, så tenk hvor mye tid og energi vi kan spare hvis vi lærer å kommunisere slik at andre forstår!

   

  Eric Thyrell foredrag

  SALGSAKADEMI (kurs)

  • Et inspirerende og lærerikt kurs for alle som ønsker å ta sitt salg til et nytt nivå. Enten du er en erfaren selger eller nybegynner, vil du motta verdifulle tips om salgspsykologi, forhandlingsmetoder, salgsstyring, introduksjoner, salgsprosesser og closing.
  • Eric Thyrell blander foredrag og teori med interaktive øvelser, diskusjon og refleksjon. Ikke bare får du mye inspirasjon og informasjon, du kan også teste deg selv på forskjellige metoder i praksis for å se hvordan det fungerer.

  Lengde: 1-2 dager

Uforpliktende forespørsel på Eric Thyrell

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Eric Thyrell